About: Fan Coil Unite     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Funkční vzorek validační klimatizační jednotky na základě vyráběného modelu pro ověřování shody numerických simulací experimentem při stanovení rozsahu výpočetní sítě, její kvality apod. Simulacemi byly stanoveny parametry vhodné validační jednotky, zejména limitní rozsah počtu žeber výměníku a jejich velikostí s respektem na realizovatelnost a kvalitu výsledků. Validační klimatizační jednotka umožňuje provádění simulací s redukovaným počtem experimentů. Vynecháním experimentů v procesu návrhu a vývoje klimatizačních jednotek je docilována výrazná úspora času a nákladů na vývoj ve výši 30%.
  • Funkční vzorek validační klimatizační jednotky na základě vyráběného modelu pro ověřování shody numerických simulací experimentem při stanovení rozsahu výpočetní sítě, její kvality apod. Simulacemi byly stanoveny parametry vhodné validační jednotky, zejména limitní rozsah počtu žeber výměníku a jejich velikostí s respektem na realizovatelnost a kvalitu výsledků. Validační klimatizační jednotka umožňuje provádění simulací s redukovaným počtem experimentů. Vynecháním experimentů v procesu návrhu a vývoje klimatizačních jednotek je docilována výrazná úspora času a nákladů na vývoj ve výši 30%. (cs)
  • A functional sample of a validation conditioning unit based on a manufactured model to verify the compliance of numerical simulations experimentally when determining the extent of computer networks, its quality, etc. Through simulations, the parameters of a suitable validation unit were determined, namely the limiting range of the number of exchanger fins and their sizes with respect to the feasibility and the quality of results. The validation conditioning unit enables to perform simulations with a reduced number of experiments. By omitting the experiments in the design and development process of conditioning units, a significant saving of development time and costs can be achieved in an amount of 30%. (en)
Title
  • Fan Coil Unite (en)
  • Klimatizační podokenní jednotka
  • Klimatizační podokenní jednotka (cs)
skos:prefLabel
  • Fan Coil Unite (en)
  • Klimatizační podokenní jednotka
  • Klimatizační podokenní jednotka (cs)
skos:notation
  • RIV/46709002:_____/11:#0000405!RIV12-MPO-46709002
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FR-TI1/577)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Vynecháním experimentů v procesu návrhu a vývoje klimatizačních jednotek umožní snížení snížení nákladů na proces vývoje i nároky na čas. Odhadovaná úspora nákladů na vývoj je 30%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 207485
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/46709002:_____/11:#0000405
http://linked.open...terniIdentifikace
  • VAM 14-11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Air flow; AC unit; numerical flow simulation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3115EDEBC029]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • GEA LVZ, a.s. Liberec
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Funkční vzorek validační klimatizační jednotky na základě vyráběného modelu pro ověřování shody numerických simulací experimentem při stanovení rozsahu výpočetní sítě, její kvality apod. Simulacemi byly stanoveny parametry vhodné validační jednotky, zejména limitní rozsah počtu žeber výměníku a jejich velikostí s respektem na realizovatelnost a kvalitu výsledků. Validační klimatizační jednotka umožňuje provádění simulací s redukovaným počtem experimentů. Vynecháním experimentů v procesu návrhu a vývoje klimatizačních jednotek je docilována výrazná úspora času a nákladů na vývoj ve výši 30%. Viz smlouva č. 05/2011 z 28. 1. 2011 s GEA LVZ, a.s. IČ 46708375.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Adámek, Karel
  • Kolář, Jan
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software