About: Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Nová technologie výroby tukových emulzí NUTRALIPID LCT 20% a MCT/LCT 20%, umožňující jejich uchovávání při teplotě +25°C po dobu 2 let, podobně emulze obohacené o ?-tokoferol, technické vyřešení aplikace tukových emulzí systémem NEONUTRISYST
  • New technology of production of fat emulsions NUTRALIPID LCT 20% and MCT/LCT 20%, that make possible their storage at +25°C during 2 years, similarly emulsion enriched with ?-tocoferol, technical resolution of aplication of fat emulsion with system NEONU (en)
Title
  • Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace. (cs)
  • Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. (en)
  • Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
skos:prefLabel
  • Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace. (cs)
  • Development of fat emulsion for parenteral nutrition and technical realization of its aplication. (en)
  • Vývoj tukové emulze pro parenterální výživu a technické řešení její aplikace.
skos:notation
  • RIV/46356525:_____/03:VYVOJTE!RIV/2004/MPO/INFUS4/N
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FD-K/033)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • 2) Vytvoření nejnovější literární databáze této problematiky a na jejím základě připravovat návrhy inovací stávajících tukových emulzí a vytvořit odborný základ pro další výzkum a vývoj v této oblasti.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 634978
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/46356525:_____/03:VYVOJTE
http://linked.open...terniIdentifikace
  • NUTRALIPID LCT 20%
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Parenteral nutrition, fat emulsion (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D8F95F0A4BA1]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • INFUSIA a.s., Hořátev, Sadská
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • 1) Odstranění konkurenční nevýhody tukových emulzí Infusie a.s.. (Nutralipidu LCT 20% a Nutralipidu MCT/LCT 20%), tj. jejich skladování v lednici při +4 až +8°C a umožnit tak jejich uchovávání při pokojové teplotě (+25°C) po dobu 2 let.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Mikeska, Jan
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software