About: Mobilní proměnné dopravní značení s bezdrátovým příjmem informací – MPDZ     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Jedná se o výrobní postup přenosného zobrazovacího zařízení vyrobeného z prvků LED, které je vyvinuto v rámci stávajících EN. V konstrukční skříni je integrován minipočítač s modemy pro bezdrátový příjem dat. Mobilní proměnné značení je konstruováno tak, že je možné jej instalovat do středního dělícího pásu, nebo kdekoliv jinde na infrastruktuře. Je rovněž umožněno dané zařízení instalovat na střechu vozidel. Konstrukce dopravního značení je vyhotovena tak, že je odolná proti větru a neohrožuje bezpečnost cestujících. Výroba se soustředí na maximálně energeticky úsporné součásti, které mohou být poháněny alternativními zdroji energie. Novost výrobních postupů je především v možnosti modularity a zvýšení užitných vlastností technologie, která umožňuje integraci detekčních a komunikačních technologií, které umožňují vzdálenou správu zařízení z kanceláře, nebo mohou autonomně komunikovat s jinými zařízeními na infrastruktuře.
  • Jedná se o výrobní postup přenosného zobrazovacího zařízení vyrobeného z prvků LED, které je vyvinuto v rámci stávajících EN. V konstrukční skříni je integrován minipočítač s modemy pro bezdrátový příjem dat. Mobilní proměnné značení je konstruováno tak, že je možné jej instalovat do středního dělícího pásu, nebo kdekoliv jinde na infrastruktuře. Je rovněž umožněno dané zařízení instalovat na střechu vozidel. Konstrukce dopravního značení je vyhotovena tak, že je odolná proti větru a neohrožuje bezpečnost cestujících. Výroba se soustředí na maximálně energeticky úsporné součásti, které mohou být poháněny alternativními zdroji energie. Novost výrobních postupů je především v možnosti modularity a zvýšení užitných vlastností technologie, která umožňuje integraci detekčních a komunikačních technologií, které umožňují vzdálenou správu zařízení z kanceláře, nebo mohou autonomně komunikovat s jinými zařízeními na infrastruktuře. (cs)
  • This is the production process of a portable display device produced from the LED elements which are designed in existing EN. The cabinet design is with integrated minicomputer with modems for wireless data reception. Mobile variable marking is so designed that it can be installed in the middle dividing strip or elsewhere in the infrastructure. It is also possible to install the device on the roof of vehicles. Construction of road markings is designed so that it is windproof and does not endanger the safety of passengers. Production is concentrated on the most energy-efficient components, which can be powered by alternative energy sources. The novelty of the production processes, especially in the possibility of modularity and increase the utility qualities technology that enables integration of detection and communication technologies that enable remote device management from the office or can autonomously communicate with other devices on the infrastructure. (en)
Title
  • Mobilní proměnné dopravní značení s bezdrátovým příjmem informací – MPDZ
  • Mobilní proměnné dopravní značení s bezdrátovým příjmem informací – MPDZ (cs)
  • Mobile VMS with wireless channels to receive information - MPDZ (en)
skos:prefLabel
  • Mobilní proměnné dopravní značení s bezdrátovým příjmem informací – MPDZ
  • Mobilní proměnné dopravní značení s bezdrátovým příjmem informací – MPDZ (cs)
  • Mobile VMS with wireless channels to receive information - MPDZ (en)
skos:notation
  • RIV/44994575:_____/14:#0001423!RIV15-TA0-44994575
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA01030305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • úspora nákladů, roční zvýšení objemu výroby, zisku, export
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 29663
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/44994575:_____/14:#0001423
http://linked.open...terniIdentifikace
  • MPDZ
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mobile portable transport device; LED; construction; remote management; cooperation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4C0B3DDF2053]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • SMLOUVA O VYUŽITÍ VÝSLEDKŮ, příloha č. 1, HIT HOFMAN, s.r.o., Pražská 333, 25244, Psáry
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ščerba, Marek
  • Hofman, Karel
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software