About: Software application for the spatial binding of the road traffic accidents on adjacent roads using spatial and attribute data     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • SW aplikace umožňuje prostorové navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat prostřednictvím klienta přístupného cestou Portálu GIS MD Jednotná dopravní vektorová mapa. Tato aplikace je určena pouze zaměstnancům Služby dopravní policie ČR, odpovědným za evidenci dopravních nehod. Cílem aplikace je navázat nehody v silničním provozu, zaměřené zaměstnanci služby dopravní Policie v rámci šetření, na příslušné pozemní komunikace v obci (intravilán) i mimo obec (etravilán) v rámci geografického informačního systému. Aplikace byla vytvořena ve třech verzích - jedna verze slouží k prostorovému navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci, druhá verze slouží k prostorovému navázání zastávek veřejné autobusové dopravy na přilehlou pozemní komunikaci a třetí verze slouží k prostorovému navázání železničních přejezdů na přilehlou liniovou komunikaci (silnici, železniční trať). Všechny verze jsou bezplatně v testovacím provozu k dispozici správcům uvedených dat.
  • SW aplikace umožňuje prostorové navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat prostřednictvím klienta přístupného cestou Portálu GIS MD Jednotná dopravní vektorová mapa. Tato aplikace je určena pouze zaměstnancům Služby dopravní policie ČR, odpovědným za evidenci dopravních nehod. Cílem aplikace je navázat nehody v silničním provozu, zaměřené zaměstnanci služby dopravní Policie v rámci šetření, na příslušné pozemní komunikace v obci (intravilán) i mimo obec (etravilán) v rámci geografického informačního systému. Aplikace byla vytvořena ve třech verzích - jedna verze slouží k prostorovému navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci, druhá verze slouží k prostorovému navázání zastávek veřejné autobusové dopravy na přilehlou pozemní komunikaci a třetí verze slouží k prostorovému navázání železničních přejezdů na přilehlou liniovou komunikaci (silnici, železniční trať). Všechny verze jsou bezplatně v testovacím provozu k dispozici správcům uvedených dat. (cs)
  • SW application allows the spatial binding of road traffic accidents on adjacent roads using spatial and attribute data and it is accessible on Internet through the client of the Portal GIS MoT %22Unified transport vector map%22. This application is intended only to employees of the Police, responsible for recording accidents. The aim of this software is to establish the spatial binding road traffic accident on the road in the municipality and outside municipality within a geographic information system. (en)
Title
  • Software application for the spatial binding of the road traffic accidents on adjacent roads using spatial and attribute data (en)
  • Aplikace prostorového navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat
  • Aplikace prostorového navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat (cs)
skos:prefLabel
  • Software application for the spatial binding of the road traffic accidents on adjacent roads using spatial and attribute data (en)
  • Aplikace prostorového navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat
  • Aplikace prostorového navázání nehod v silničním provozu na přilehlou pozemní komunikaci s využitím prostorových a popisných dat (cs)
skos:notation
  • RIV/44994575:_____/12:#0001040!RIV13-MV0-44994575
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(VG20122015097)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Aplikace je správcům dat z řad veřejné správy bezplatně k dispozici, to znamená finanční úspory veřejné správy.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 123176
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/44994575:_____/12:#0001040
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Adminbneh01
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • GIS; accident (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8E0C8C2E15DA]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Aplikace je správcům dat v oblasti nehod, zastávek autobusové doprva a železničních přejezdů volně k dispozici na stránkách www.jdvm.cz
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Brich, Milan
  • Rýda, Richard
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software