About: Nové možnosti MBA studia ve zdravotnictví a v sociálních službách v České republice     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Článek informuje o novém profesním studijním programu MBA Health and Social Services pro uchazeče s praxí ve zdravotnictví a v sociálních službách. Studium je orientováno na uchazeče usilující o další zvyšování profesních kvalifikačních předpokladů pro svůj odborný rozvoj, a to v návaznosti na doplnění svých stávajících oborově odlišných znalostí o manažersko-ekonomické vzdělání, které vytváří předpoklady pro vykonávání funkcí středního a vrcholového managementu ve zdravotnictví a v sociálních službách. Důležitou součástí studia je navázání kontaktů a týmová práce, která umožní snazší komunikaci pracovníků různých oborů a z různých subjektů poskytujících zdravotní i sociální péči. Program není primárně určen pouze pro absolventy fakult ekonomicko-manažerského zaměření. Standardní délka studia je 2 roky a je v kombinované formě studia. Příspěvek současně přehledně hodnotí další formy studia, která se zaměřují na tuto cílovou skupinu, a to jak v ČR, tak v SR. Vysoká škola ekonomie a managementu, o.p.s. Praha je vysokou školou, která se hlásí ke konceptu CSR, kromě dalších aktivit realizuje podporu výstavby základních škol v Etiopii.
  • Článek informuje o novém profesním studijním programu MBA Health and Social Services pro uchazeče s praxí ve zdravotnictví a v sociálních službách. Studium je orientováno na uchazeče usilující o další zvyšování profesních kvalifikačních předpokladů pro svůj odborný rozvoj, a to v návaznosti na doplnění svých stávajících oborově odlišných znalostí o manažersko-ekonomické vzdělání, které vytváří předpoklady pro vykonávání funkcí středního a vrcholového managementu ve zdravotnictví a v sociálních službách. Důležitou součástí studia je navázání kontaktů a týmová práce, která umožní snazší komunikaci pracovníků různých oborů a z různých subjektů poskytujících zdravotní i sociální péči. Program není primárně určen pouze pro absolventy fakult ekonomicko-manažerského zaměření. Standardní délka studia je 2 roky a je v kombinované formě studia. Příspěvek současně přehledně hodnotí další formy studia, která se zaměřují na tuto cílovou skupinu, a to jak v ČR, tak v SR. Vysoká škola ekonomie a managementu, o.p.s. Praha je vysokou školou, která se hlásí ke konceptu CSR, kromě dalších aktivit realizuje podporu výstavby základních škol v Etiopii. (cs)
  • The article reports about new professional degree program of MBA in Health and Social Services for candidates with experience in the health and social services. The study is focused on candidates seeking further enhancing professional qualifications for their professional development, following the completion of its existing knowledge in different industry-managerial-economics education, which creates conditions for performing functions of middle and senior management in the health and social services. An important part of the studies is to establish contacts and teamwork that will allow easier communication between workers from different disciplines and from different entities which provides health and social care. The program is primarily intended for graduates of faculties of economics and management focus. The standard length of program is two years and it is in distance learning form. Essay simultaneously clearly evaluates other forms of studies that focus on this target group, both in the Czech Republic and in Slovakia. College of Economics and Management Prague is a university committed to the concept of CSR, in addition to other activities, it implements the construction of primary schools in Ethiopia. (en)
Title
  • Nové možnosti MBA studia ve zdravotnictví a v sociálních službách v České republice
  • Nové možnosti MBA studia ve zdravotnictví a v sociálních službách v České republice (cs)
  • New opportunities for MBA studies in the health and social services in the Czech Republic (en)
skos:prefLabel
  • Nové možnosti MBA studia ve zdravotnictví a v sociálních službách v České republice
  • Nové možnosti MBA studia ve zdravotnictví a v sociálních službách v České republice (cs)
  • New opportunities for MBA studies in the health and social services in the Czech Republic (en)
skos:notation
  • RIV/27266150:_____/13:#0000016!RIV13-MSM-27266150
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 92234
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/27266150:_____/13:#0000016
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • University of Economics and Management, MBA studies, healthcare and social services, study modules, support of studies, CSR activities (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B46D2624E5EF]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pyšný, Ladislav
  • Hajerová, Lenka
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software