About: Information and advisory WEB page on programme support, economy and accountng and PR of applied research - 2013     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Dokument poskytuje aktuální informace o aktivitách v oblasti aplikovaného výzkumu a vývoje. Jedná se o informace o vyhlašovaných programech podpory výzkumu a vývoje podporovaných ze státního rozpočtu ČR. U národních programů se jedná nejen o oznamování termínů odevzdání projektů, ale i o průběžné zveřejňování všech informací o celém procesu tvorby programů od vlastních záměrů přes jejich vyhlášení, vyhodnocení, poskytnutí dotací až po upozornění na obecné termíny vyúčtování a oponentur. Informuje také o možnostech dotační podpory projektů VaV, o aktuálních legislativních aktech, kterými se poskytování podpory řídí, o řešení nejčastějších problémů při jejím získávání a využívání v praxi příjemců podpory. Jsou uveřejňovány nejen právní výklady sporných předpisů, ale i příklady posouzení různých jevů Finančními úřady v celé ČR. Pro větší medializaci a popularizaci aplikovaného výzkumu a vývoje jsou zde uveřejňovány články z této oblasti, rozhovory s výzkumnými pracovníky a informace o dalších popularizačních akcích. Je zde také zveřejňován ZprAVOdaj Asociace výzkumných organizací.
  • Dokument poskytuje aktuální informace o aktivitách v oblasti aplikovaného výzkumu a vývoje. Jedná se o informace o vyhlašovaných programech podpory výzkumu a vývoje podporovaných ze státního rozpočtu ČR. U národních programů se jedná nejen o oznamování termínů odevzdání projektů, ale i o průběžné zveřejňování všech informací o celém procesu tvorby programů od vlastních záměrů přes jejich vyhlášení, vyhodnocení, poskytnutí dotací až po upozornění na obecné termíny vyúčtování a oponentur. Informuje také o možnostech dotační podpory projektů VaV, o aktuálních legislativních aktech, kterými se poskytování podpory řídí, o řešení nejčastějších problémů při jejím získávání a využívání v praxi příjemců podpory. Jsou uveřejňovány nejen právní výklady sporných předpisů, ale i příklady posouzení různých jevů Finančními úřady v celé ČR. Pro větší medializaci a popularizaci aplikovaného výzkumu a vývoje jsou zde uveřejňovány články z této oblasti, rozhovory s výzkumnými pracovníky a informace o dalších popularizačních akcích. Je zde také zveřejňován ZprAVOdaj Asociace výzkumných organizací. (cs)
  • The document provides the topical information on activities in the field of applied research and development and in particular information on calls on R&D supported from the CR state budget. In the case of CR state budget funded programmes is it about the term of application as well as the continuous publishing of all of the information on the whole programme starting from the intention, through the calls, evaluations funding conditions up to the announcement on the general terms on accounting and checking activities. It provides information on possibilities of funding from the state budget, on the actual respective legal framework, on the important issues of getting and using funds on date to date base. In the framework of the project there are published legal interpretation of controversial norms as well as examples of assessment of various issues by the financial offices throughout Czech Republic. There are published papers on results of applied research and development, interviews with researchers and other related information in order to promote this sector. Information bulletin of the Assotiation of Research Organizations ZprAVOdaj is there published, too. (en)
Title
  • Information and advisory WEB page on programme support, economy and accountng and PR of applied research - 2013 (en)
  • WEB informační, popularizační a poradenské stránky k programům podpory, ekonomice, účetnictví a PR aplikovaného výzkumu – 2013
  • WEB informační, popularizační a poradenské stránky k programům podpory, ekonomice, účetnictví a PR aplikovaného výzkumu – 2013 (cs)
skos:prefLabel
  • Information and advisory WEB page on programme support, economy and accountng and PR of applied research - 2013 (en)
  • WEB informační, popularizační a poradenské stránky k programům podpory, ekonomice, účetnictví a PR aplikovaného výzkumu – 2013
  • WEB informační, popularizační a poradenské stránky k programům podpory, ekonomice, účetnictví a PR aplikovaného výzkumu – 2013 (cs)
skos:notation
  • RIV/27116786:_____/13:#0000028!RIV14-MSM-27116786
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(LE11011)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 117186
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/27116786:_____/13:#0000028
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • supporting R&D projects; popularisation R&D; R&D support; research marketing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...i/riv/kodPristupu
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7F3699C33698]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Janeček, Miroslav
  • Mráček, Karel
  • Nedělník, Jan
  • Neumajer, Václav
  • Kraus, Libor
  • Podařil, Martin
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software