About: Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Certified applied method is focused on explanation and performance of: procedure for preparation of reference set of milk samples; calibration procedure of indirect instrumental MIR-FT method for analyse of casein in milk; casein results control via proficiency testing; MIR-FT method validation for casein determination. The certified applied method provides the information about concrete proposal and method of more effective and affection procedure of control and management of the dairy analytical work. The interpretations to the proposed procedures are described as well. (en)
  • Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu přípravy referenční sady vzorků; postupu kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro analýzy koncentrace kaseinu mléka; kontroly výsledků kaseinu prostřednictvím výkonnostních testů; validace metody MIR-FT pro určení kaseinu. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům.
  • Certifikovaná uplatněná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu přípravy referenční sady vzorků; postupu kalibrace nepřímé instrumentální metody MIR-FT pro analýzy koncentrace kaseinu mléka; kontroly výsledků kaseinu prostřednictvím výkonnostních testů; validace metody MIR-FT pro určení kaseinu. Certifikovaná uplatněná metodika podává informace o konkrétním návrhu a metodě efektivnějšího a efektnějšího postupu řízení a kontroly analytické práce v mlékařství. Jsou popsány interpretace k navrženým postupům. (cs)
Title
  • Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích.
  • Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích. (cs)
  • Reference samples preparation, calibration quality assessment and proficiency testing of casein determination using FT infra-red spectroscopy method in milk laboratories. (en)
skos:prefLabel
  • Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích.
  • Příprava referenčních vzorků, posouzení kvality kalibrace a výkonnostní testy stanovení kaseinu metodou infračervené spektroskopie FT v mléčných laboratořích. (cs)
  • Reference samples preparation, calibration quality assessment and proficiency testing of casein determination using FT infra-red spectroscopy method in milk laboratories. (en)
skos:notation
  • RIV/26788462:_____/10:#0000441!RIV11-MSM-26788462
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(ME09081), Z(MSM2678846201)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Státní veterinární správa České republiky, Slezská 7, 120 56 Praha 2
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Je součástí kontroly kvality mléka. Důležitá je i kontrola zvyšování sýrařské výtěžnosti. Zlepšením kvality výsledků může tvořit podíl do 15 % efektu ve smyslu zajištění výtěžnosti suroviny a prevence mlékařských rizik, tedy redukce běžných ztrát.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 281850
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26788462:_____/10:#0000441
http://linked.open...terniIdentifikace
  • J06/10
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • raw milk; sample; casein; infrared spectroscopy; calibration; validation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4437A892383B]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Pracoviště mléčných laboratoří Českomoravské společnosti chovatelů a.s., Praha, LRM Buštěhrad, LRM Brno-Tuřany a Examinala Žilina a mléčná laboratoř Výzkumného ústavu pro chov skotu s.r.o. v Rapotíně, popřípadě jiné laboratoře kontroly kvality mléka.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Číslo udělené certifikace: 2010/5192/SVS. Certifikační orgán: Státní veterinární správa České republiky. Datum certifikace: 8. 12. 2010.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Hanuš, Oto
  • Jedelská, Radoslava
  • Kopecký, Jaroslav
  • Sojková, Kamila
  • Genčurová, Václava
  • Landová, Hana
  • Dolínková, Alena
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software