About: Changes of content resistant starch on pea     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • In the years 2006 - 2011 was carried out screening of varieties of field peas in the medullary content of total and resistant starch (RS). Relationships were observed between the content of RS, dry, TD values - the degree of maturity, the impact of donations from 3 floors peas. Was found optimum time for harvesting technology canning and freezing peas use. For determination of starch were compared different methods. (en)
  • V letech 2006 - 2011 byl proveden screening odrůd polního dřeňového hrachu na obsah celkového a rezistentního škrobu (RŠ). Byly sledovány vztahy mezi obsahem RŠ, sušiny, hodnotami TD – stupeň zralosti, vliv odběrů z jednotlivých pater hrachu. Byla zjištěna optimální doba technologické sklizně pro konzervárenské a mrazírenské využití dřeňového hrachu. Byly porovnány různé způsoby posklizňové úpravy (sušení, mražení, lyofylizace) na obsah RŠ.
  • V letech 2006 - 2011 byl proveden screening odrůd polního dřeňového hrachu na obsah celkového a rezistentního škrobu (RŠ). Byly sledovány vztahy mezi obsahem RŠ, sušiny, hodnotami TD – stupeň zralosti, vliv odběrů z jednotlivých pater hrachu. Byla zjištěna optimální doba technologické sklizně pro konzervárenské a mrazírenské využití dřeňového hrachu. Byly porovnány různé způsoby posklizňové úpravy (sušení, mražení, lyofylizace) na obsah RŠ. (cs)
Title
  • Changes of content resistant starch on pea (en)
  • Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu
  • Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu (cs)
skos:prefLabel
  • Changes of content resistant starch on pea (en)
  • Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu
  • Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu (cs)
skos:notation
  • RIV/26784246:_____/11:#0000415!RIV12-MSM-26784246
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B06085), Z(MSM2678424601)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 243375
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26784246:_____/11:#0000415
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Peas; resistant starch; ripeness (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A28CB67E8049]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda, vědecká příoha časopisu
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 59
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Radmila
  • Horáček, Jiří
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0139-6013
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software