Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - In the years 2006 - 2011 was carried out screening of varieties of field peas in the medullary content of total and resistant starch (RS). Relationships were observed between the content of RS, dry, TD values - the degree of maturity, the impact of donations from 3 floors peas. Was found optimum time for harvesting technology canning and freezing peas use. For determination of starch were compared different methods. (en)
- V letech 2006 - 2011 byl proveden screening odrůd polního dřeňového hrachu na obsah celkového a rezistentního škrobu (RŠ). Byly sledovány vztahy mezi obsahem RŠ, sušiny, hodnotami TD – stupeň zralosti, vliv odběrů z jednotlivých pater hrachu. Byla zjištěna optimální doba technologické sklizně pro konzervárenské a mrazírenské využití dřeňového hrachu. Byly porovnány různé způsoby posklizňové úpravy (sušení, mražení, lyofylizace) na obsah RŠ.
- V letech 2006 - 2011 byl proveden screening odrůd polního dřeňového hrachu na obsah celkového a rezistentního škrobu (RŠ). Byly sledovány vztahy mezi obsahem RŠ, sušiny, hodnotami TD – stupeň zralosti, vliv odběrů z jednotlivých pater hrachu. Byla zjištěna optimální doba technologické sklizně pro konzervárenské a mrazírenské využití dřeňového hrachu. Byly porovnány různé způsoby posklizňové úpravy (sušení, mražení, lyofylizace) na obsah RŠ. (cs)
|
Title
| - Changes of content resistant starch on pea (en)
- Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu
- Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu (cs)
|
skos:prefLabel
| - Changes of content resistant starch on pea (en)
- Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu
- Změny obsahu rezistentního škrobu u hrachu (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26784246:_____/11:#0000415!RIV12-MSM-26784246
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(2B06085), Z(MSM2678424601)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26784246:_____/11:#0000415
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Peas; resistant starch; ripeness (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Úroda, vědecká příoha časopisu
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Radmila
- Horáček, Jiří
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |