About: Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The aim of this work was the production of fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing probiotics, prebiotics and whey protein concentrates (WPC). Tested yoghurts and fresh cheeses were evaluated based on the content of microorganisms, their viability after 21 days of storage and sensory properties. (en)
  • Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů.
  • Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů. (cs)
Title
  • Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC (en)
  • Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
  • Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC (cs)
skos:prefLabel
  • Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC (en)
  • Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
  • Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#LI67!RIV15-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, P(QJ1210376)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 143
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 39702
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#LI67
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • goat milk; ovine milk; probiotics; prebiotics (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E09B42238567]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Mlékařské listy- Zpravodaj
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 25
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Chmúrová, Jana
  • Borková, Markéta
  • Hyršlová, Ivana
  • Krausová, Gabriela
issn
  • 1212-950X
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software