About: Manufacturing technology of spreadable butter     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Navržena a ověřena byla technologie výroby technologie roztíratelného másla. Principem je teplotní a časová změna fyzikálního zrání smetany.
  • Navržena a ověřena byla technologie výroby technologie roztíratelného másla. Principem je teplotní a časová změna fyzikálního zrání smetany. (cs)
  • The manufacturing technology of spreadable butter was designed and verified. The principle of the technology is modification of temperature and time of physical ripening of cream. (en)
Title
  • Manufacturing technology of spreadable butter (en)
  • Technologie výroby roztíratelného másla
  • Technologie výroby roztíratelného másla (cs)
skos:prefLabel
  • Manufacturing technology of spreadable butter (en)
  • Technologie výroby roztíratelného másla
  • Technologie výroby roztíratelného másla (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/14:#HY60!RIV15-MZE-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Produkce od září 2014 průměrně 10 t měsíčně, v letech 2016 - 2020 nárůst produkce od 100 - 600 t ročně.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 49616
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/14:#HY60
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Roztíratelné máslo
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • butter; cream; milk (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7FFBEE019A20]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Druhým majitelem výsledku je Lacrum Velké Meziříčí s.r.o.; IČO: 00510866, kde bylo provedeno ověření. Celé know-how využíváno dle Licenční smlouvy z 12. 12. 2014 s Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o. IČ 26722861, Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha 6, Ing. Petr Roubal (roubal@milcom-as.cz)
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Burda, J.
  • Hyršlová, Ivana
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software