About: Dairy spread or dressing with enhanced relative proportion of whey proteins     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technické řešení se týká složení mléčných pomazánek nebo dressingů se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin vztaženým k obsahu kaseinů. Syrovátkové bílkoviny jsou vhodnou součástí výživy zejména starších osob, diabetiků, rekonvalescentů, sportovců a osob usilujících o redukci nadváhy, a to díky svým regeneračním účinkům, stimulaci nárůstu svalové hmoty a regulaci hladiny inzulínu v krvi.
  • Technické řešení se týká složení mléčných pomazánek nebo dressingů se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin vztaženým k obsahu kaseinů. Syrovátkové bílkoviny jsou vhodnou součástí výživy zejména starších osob, diabetiků, rekonvalescentů, sportovců a osob usilujících o redukci nadváhy, a to díky svým regeneračním účinkům, stimulaci nárůstu svalové hmoty a regulaci hladiny inzulínu v krvi. (cs)
  • Technical solution is related to the composition of dairy spreads or dressings with enhanced relative proportion of whey proteins related to the content of caseins. Whey proteins are suitable especially for the diet of elderly people, diabetics, convalescents, sportsmen and people endeavouring of their overweight reduction namely due to their regenerative effects, stimulation of muscle formation and control of insulinemia. (en)
Title
  • Dairy spread or dressing with enhanced relative proportion of whey proteins (en)
  • Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin
  • Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin (cs)
skos:prefLabel
  • Dairy spread or dressing with enhanced relative proportion of whey proteins (en)
  • Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin
  • Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/12:ZFSPRE12!RIV13-MZE-26722861
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101B090)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 24633
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 150798
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/12:ZFSPRE12
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whey proteins; high-protein dairy products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C30C35952334]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Němečková, Irena
  • Šalaková, Alexandra
  • Hanušová, Jana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software