Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků na bázi diafiltrátu z mléka a koncentrátu syrovátkových bílkovin, které mají zvýšený obsah celkových a syrovátkových bílkovin. Syrovátkové bílkoviny mají zejména regenerační účinky, podporují nárůst svalové hmoty a regulují hladinu inzulínu v krvi. Kaseiny stabilizují vápník v biologicky využitelné formě, která je mj. důležitá pro zdravý vývoj kostí a jako prevence osteoporosy a zubního kazu.
- Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků na bázi diafiltrátu z mléka a koncentrátu syrovátkových bílkovin, které mají zvýšený obsah celkových a syrovátkových bílkovin. Syrovátkové bílkoviny mají zejména regenerační účinky, podporují nárůst svalové hmoty a regulují hladinu inzulínu v krvi. Kaseiny stabilizují vápník v biologicky využitelné formě, která je mj. důležitá pro zdravý vývoj kostí a jako prevence osteoporosy a zubního kazu. (cs)
- Technical solution is related to the composition of fermented dairy products based on milk diafiltrate and whey protein concentrate which have enhanced content of total and whey proteins. Whey proteins exhibit regenerative effects, stimulate muscle formation and control insulinemia while caseins stabilize calcium in biologically available form which is necessary namely for osteogenesis and as a prevention of osteoporosis and tooth decay. (en)
|
Title
| - Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin
- Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin (cs)
- Fermented dairy product with enhanced content of total and whey proteins (en)
|
skos:prefLabel
| - Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin
- Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin (cs)
- Fermented dairy product with enhanced content of total and whey proteins (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/12:ZFFERM12!RIV13-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/12:ZFFERM12
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - whey proteins; high-protein dairy products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Němečková, Irena
- Šalaková, Alexandra
- Hanušová, Jana
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |