About: Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků na bázi diafiltrátu z mléka a koncentrátu syrovátkových bílkovin, které mají zvýšený obsah celkových a syrovátkových bílkovin. Syrovátkové bílkoviny mají zejména regenerační účinky, podporují nárůst svalové hmoty a regulují hladinu inzulínu v krvi. Kaseiny stabilizují vápník v biologicky využitelné formě, která je mj. důležitá pro zdravý vývoj kostí a jako prevence osteoporosy a zubního kazu.
  • Technické řešení se týká složení fermentovaných mléčných výrobků na bázi diafiltrátu z mléka a koncentrátu syrovátkových bílkovin, které mají zvýšený obsah celkových a syrovátkových bílkovin. Syrovátkové bílkoviny mají zejména regenerační účinky, podporují nárůst svalové hmoty a regulují hladinu inzulínu v krvi. Kaseiny stabilizují vápník v biologicky využitelné formě, která je mj. důležitá pro zdravý vývoj kostí a jako prevence osteoporosy a zubního kazu. (cs)
  • Technical solution is related to the composition of fermented dairy products based on milk diafiltrate and whey protein concentrate which have enhanced content of total and whey proteins. Whey proteins exhibit regenerative effects, stimulate muscle formation and control insulinemia while caseins stabilize calcium in biologically available form which is necessary namely for osteogenesis and as a prevention of osteoporosis and tooth decay. (en)
Title
  • Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin
  • Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin (cs)
  • Fermented dairy product with enhanced content of total and whey proteins (en)
skos:prefLabel
  • Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin
  • Fermentovaný mléčný výrobek se zvýšeným obsahem celkových a syrovátkových bílkovin (cs)
  • Fermented dairy product with enhanced content of total and whey proteins (en)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/12:ZFFERM12!RIV13-MZE-26722861
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101B090)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 24634
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 136375
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/12:ZFFERM12
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • whey proteins; high-protein dairy products (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [411438EDD7A6]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Němečková, Irena
  • Šalaková, Alexandra
  • Hanušová, Jana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 117 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software