Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The quality of cow's raw milk (milk composition, total bacteria counts, food-borne pathogens, somatic cell count, residues of inhibitory substances, freezing point, sensory, technological and other properties) is discussed. Knowledge of milk quality indicators and factors that affect them, are important for final quality and safety of milk. This chapter 5.11. - Milk technological properties – is about suitability of milk to technological processing in dependence on various abiotic and biotic factors. Especially titratable and actual acidity, cheeseability, fermentationability specific mass, thermostability and alcohol stability of milk proteins are evaluated. (en)
- Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola 5.11. – Technologické vlastnosti mléka - pojednává o vhodnosti mléka k technologickému zpracování v závislosti na vybraných abiotických a biotických činitelích. Hodnoceny jsou zejména titrační a aktivní kyselost, syřitelnost, kysací schopnost mléka, specifická hmotnost, termostabilita a alkoholová stabilita mléčných bílkovin.
- Souhrnná publikace o jakosti kravského mléka je pojata z pohledu vývoje produkce a spotřeby mléka, ale také z pohledu kontrolovaných jakostních ukazatelů mléka, které vyjadřují výslednou kvalitu a zdravotní nezávadnost mléka (složení mléka, celkový počet mikroorganismů, počet somatických buněk, rezidua inhibičních látek, bod mrznutí, smyslové, technologické a jiné vlastnosti). Tato kapitola 5.11. – Technologické vlastnosti mléka - pojednává o vhodnosti mléka k technologickému zpracování v závislosti na vybraných abiotických a biotických činitelích. Hodnoceny jsou zejména titrační a aktivní kyselost, syřitelnost, kysací schopnost mléka, specifická hmotnost, termostabilita a alkoholová stabilita mléčných bílkovin. (cs)
|
Title
| - Milk quality indicators: Milk technological properties (en)
- Jakostní ukazatele mléka: Technologické vlastnosti mléka
- Jakostní ukazatele mléka: Technologické vlastnosti mléka (cs)
|
skos:prefLabel
| - Milk quality indicators: Milk technological properties (en)
- Jakostní ukazatele mléka: Technologické vlastnosti mléka
- Jakostní ukazatele mléka: Technologické vlastnosti mléka (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/12:ZCTECH12!RIV13-MZE-26722861
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/12:ZCTECH12
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - cow milk; protein polymorphism; milk acidity; milk fermentation ability; thermostability; alcohol stability; rennet coagulation time; free fatty acids (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Mléko: produkce a kvalita
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hanuš, Oto
- Vyletělová, Marcela
|
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích. Zemědělská fakulta
|
https://schema.org/isbn
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |