Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Témata workshopu Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi. Technologie zpracování mléka pro výrobu jogurtů a dezertů. Práce s kulturami, kysací křivky, vlivy na konzistenci. R&D projekty pro zdravotní benefity mléčných výrobků.
- Témata workshopu Mikrobiologie – Mikrobiologické normy. Časté chyby v mikrobiologické práci. Živné půdy. Praktické ukázky nakultivovaných ploten E.coli, coliformních, CPM, plísně, clostridia. Ředění k detekci různých skupin mikroorganizmů. Mikrobitesty – ukázka možnosti použití. Příprava vzorků k rozborům včetně stanovení. Příprava mikrobiologických preparátů včetně vyhodnocení. Kvantitativní stanovení rodu Clostridium. Čisté mlékařské kultury, jejich užití a kontrola v praxi. Technologie zpracování mléka pro výrobu jogurtů a dezertů. Práce s kulturami, kysací křivky, vlivy na konzistenci. R&D projekty pro zdravotní benefity mléčných výrobků. (cs)
- Subject of workshop: Microbiology – Microbiological standards. Frequent errors in microbiological work. Culture media. Demonstration of cultivated plates of E. coli, coliforms, total count of microorganisms and Clostridium genus. Dilution for detection of various microbiological groups . Microbitests – demonstration of using in different way. The sampling for both the analysis and the determination. The setup of microbiological preparations and interpretation. Quantitative determination of Clostridium genus. Dairy starters – their application and check in praxis. Technology of milk processing for production yogurts and desserts. Operating wih milk cultures, lactic fermentation curves, influences on consistency. R&D projects for health benefits of milk products (en)
|
Title
| - Workshop of producing engineers and R&D (25.11.2010) (en)
- Workshop technologů a R&D (25.11.2010)
- Workshop technologů a R&D (25.11.2010) (cs)
|
skos:prefLabel
| - Workshop of producing engineers and R&D (25.11.2010) (en)
- Workshop technologů a R&D (25.11.2010)
- Workshop technologů a R&D (25.11.2010) (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/10:WYOPLAIT!RIV11-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/10:WYOPLAIT
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented milk products; microbiology and technology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pechačová, Marta
- Peroutková, Jitka
- Hofer, Jiří
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |