About: Technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • On the basis of research of goats milk properties and special properties of milk microorganisms was developed, verified and established to technology of fermented milk made from heat treatment goats milk with probiotic culture. Verified technology contains parameters for production, parameters and composition of product and ideological project line. Technology is turned profit fermentation heat treatment goat milk with compound of special milk cultures with adding probiotic strain Enterococcus faecium characterised by form of exopolysacharids. Exopolysacharids are improved the consistence of these fermented product. (en)
  • Na základě výzkumu vlastností kozího mléka a speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace tepelně ošetřeného kozího mléka směsí speciální kultury mléčných mikroorganismů s přídavkem probiotického kmene Enterococcus faecium, tvořícího exopolasacharidy, zlepšujícího konzistenci připraveného fermentovaného výrobku.
  • Na základě výzkumu vlastností kozího mléka a speciálních vlastností mléčných mikroorganismů byla vyvinuta, ověřena a zavedena do výroby technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou. Ověřená technologie obsahuje parametry pro výrobu, parametry a složení výrobku a ideový návrh výrobní linky. Technologie je založena na principu využití fermentace tepelně ošetřeného kozího mléka směsí speciální kultury mléčných mikroorganismů s přídavkem probiotického kmene Enterococcus faecium, tvořícího exopolasacharidy, zlepšujícího konzistenci připraveného fermentovaného výrobku. (cs)
Title
  • Technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
  • Technology of fermented beverage from heat treated goat milk with probiotic culture (en)
  • Technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou (cs)
skos:prefLabel
  • Technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
  • Technology of fermented beverage from heat treated goat milk with probiotic culture (en)
  • Technologie fermentovaného nápoje z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/09:TKOZIN09!RIV10-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Uvedený výrobek je produkován v objemu 600 l maximálně 1000 l týdně pod obchodním názvem DoRa.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 345545
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/09:TKOZIN09
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TKOZIN09
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermented goat milk; lactic acid bakteria; culture forming exopolysaccharides (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [82A100BDE0BB]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Ověřená technologie archivována ve VÚM s.r.o. jako příloha průběžné zprávy výzkumného záměru MSM 2672286101. Technologie ověřena a zavedena na kozí farmě Dvůr Ratibořice, Ratibořice 1, 67 551 Jaroměřice nad Rokytnou.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Výstupem ověřené technologie je fermentovaných nápoj z kozího mléka s přidanou hodnotou probiotické kultury. Výrobek je obohacením nabídky na trhu zdravých potravin.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pechačová, Marta
  • Dragounová, Hedvika
  • Seydlová, Růžena
  • Marková, Marie
  • Dobrovolná, Jitka
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software