About: Bílkovinný koncentrát ze syrovátky     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin.
  • Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin. (cs)
  • Engineering solution is related to protein concentrate isolated from whey after heat-coagulated whey cheese manufacturing that contains bioactive caseinomacropeptide. Caseinomacropeptide commonly occurs in low percentage concentrations. Protein concentrate from whey according to this engineering solution contains at least 30 % of caseinomacropeptide as a percentage from total protein weight and it contains probiotics, flavouring agents and sweeteners. It is suitable for medicine or dietetic applications but it could be used for improvement of foods structure, too. (en)
Title
  • Bílkovinný koncentrát ze syrovátky
  • Bílkovinný koncentrát ze syrovátky (cs)
  • Protein concentrate from whey (en)
skos:prefLabel
  • Bílkovinný koncentrát ze syrovátky
  • Bílkovinný koncentrát ze syrovátky (cs)
  • Protein concentrate from whey (en)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/08:CASEIN08!RIV08-MSM-26722861
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • V, Z(MSM2672286101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Nový přípravek k medicicínským a dietetickým aplikacím a pro zlepšení struktury potravin
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 357977
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/08:CASEIN08
http://linked.open...terniIdentifikace
  • CASEIN08
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bioactive caseinomacropeptide; protein concentrate (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C643B778386D]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Užitný vzor byl přihlášen u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR, č. přihlášky 2008-19942, přihlášeno dne 15.5.2008, zapsáno 1.7.2008, č. zápisu 18716
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Bílkovinný koncentrát izolovaný ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Elich, Ondřej
  • Štětina, Jiří
  • Čurda, Ladislav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 117 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software