Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin.
- Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin. (cs)
- Engineering solution is related to protein concentrate isolated from whey after heat-coagulated whey cheese manufacturing that contains bioactive caseinomacropeptide. Caseinomacropeptide commonly occurs in low percentage concentrations. Protein concentrate from whey according to this engineering solution contains at least 30 % of caseinomacropeptide as a percentage from total protein weight and it contains probiotics, flavouring agents and sweeteners. It is suitable for medicine or dietetic applications but it could be used for improvement of foods structure, too. (en)
|
Title
| - Bílkovinný koncentrát ze syrovátky
- Bílkovinný koncentrát ze syrovátky (cs)
- Protein concentrate from whey (en)
|
skos:prefLabel
| - Bílkovinný koncentrát ze syrovátky
- Bílkovinný koncentrát ze syrovátky (cs)
- Protein concentrate from whey (en)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/08:CASEIN08!RIV08-MSM-26722861
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Nový přípravek k medicicínským a dietetickým aplikacím a pro zlepšení struktury potravin
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/08:CASEIN08
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - bioactive caseinomacropeptide; protein concentrate (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Užitný vzor byl přihlášen u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR, č. přihlášky 2008-19942, přihlášeno dne 15.5.2008, zapsáno 1.7.2008, č. zápisu 18716
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Bílkovinný koncentrát izolovaný ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Elich, Ondřej
- Štětina, Jiří
- Čurda, Ladislav
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |