About: Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Popis výsledku anglicky : Technical solution according utility design is concerned of fermented product with the protein content 6 to 16% wt. Protein component is constituted by milk protein or ultrafiltrate with casein addition, or by sweet whey with milk proteins addition, or alternative with soy protein with milk proteins addition. The all of the above mentioned types of products content probiotic bacteria in quantity minimal 1x102 in g and are suitable supplemented with fruit or vegetable component, inulin and sweeteners. (en)
  • Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.
  • Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly. (cs)
Title
  • Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin
  • Fermented product with high content of protein (en)
  • Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin (cs)
skos:prefLabel
  • Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin
  • Fermented product with high content of protein (en)
  • Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin (cs)
skos:notation
  • RIV/26722861:_____/08:BILKOV08!RIV09-MSM-26722861
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 19015
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 367853
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26722861:_____/08:BILKOV08
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fermented products; high protein content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [3658FF91C1B7]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Binder, Michael
  • Drbohlav, Jan
  • Roubal, Petr
  • Šalaková, Alexandra
  • Pechačová, Marta
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 117 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software