Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Popis výsledku anglicky : Technical solution according utility design is concerned of fermented product with the protein content 6 to 16% wt. Protein component is constituted by milk protein or ultrafiltrate with casein addition, or by sweet whey with milk proteins addition, or alternative with soy protein with milk proteins addition. The all of the above mentioned types of products content probiotic bacteria in quantity minimal 1x102 in g and are suitable supplemented with fruit or vegetable component, inulin and sweeteners. (en)
- Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.
- Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly. (cs)
|
Title
| - Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin
- Fermented product with high content of protein (en)
- Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin (cs)
|
skos:prefLabel
| - Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin
- Fermented product with high content of protein (en)
- Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin (cs)
|
skos:notation
| - RIV/26722861:_____/08:BILKOV08!RIV09-MSM-26722861
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/26722861:_____/08:BILKOV08
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - fermented products; high protein content (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, Antonína Čermáka 2a, Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Binder, Michael
- Drbohlav, Jan
- Roubal, Petr
- Šalaková, Alexandra
- Pechačová, Marta
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |