About: Patent claim - Utility design     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Patent claim - Utility design for inteligent motoric therapy unit asures continual movement of upper, or more presicely lower extremity, which itself is unfit or constrictedly able to move. This device made movement mount to kinematics and dynamics of real movement, simultaneously the extremity fixed on the device stand can be loosely moved on the excercise optimal trajectory by the extraneous power (medic personal force). The device enables to remember the trajectory and its dynamic and afterwards, with recquisive proposition of device inteligence, to repeat it, namely in case of need with sufficient power to applied against the volitionary movement of weakened extremity. (en)
  • Patentová ochrana Užitným vzorem pro zařízení sloužící strojové pohybové terapii, která zajišťuje kontinuální pohyb horní, resp. dolní končetiny, jež je sama o sobě pohybu buďto neschopna nebo schopna jen omezeně. Tento strojově vytvářený pohyb se přitom co nejvíce přibližuje kinematice i dynamice pohybu přirozeného a současně lze s končetinou upevněnou na funkčním rameni přístroje cizí silou (silou zdravotníka) volně pohybovat po cvičebně optimální trajektorii, přístroj si je schopen tuto trajektorii i její dynamiku zapamatovat a poté ji s potřebnou mírou strojové inteligence opakovat, a to v případě poptřeby rovněž s dostatečnou silou působící proti volnímu pohybu oslabené končetiny.
  • Patentová ochrana Užitným vzorem pro zařízení sloužící strojové pohybové terapii, která zajišťuje kontinuální pohyb horní, resp. dolní končetiny, jež je sama o sobě pohybu buďto neschopna nebo schopna jen omezeně. Tento strojově vytvářený pohyb se přitom co nejvíce přibližuje kinematice i dynamice pohybu přirozeného a současně lze s končetinou upevněnou na funkčním rameni přístroje cizí silou (silou zdravotníka) volně pohybovat po cvičebně optimální trajektorii, přístroj si je schopen tuto trajektorii i její dynamiku zapamatovat a poté ji s potřebnou mírou strojové inteligence opakovat, a to v případě poptřeby rovněž s dostatečnou silou působící proti volnímu pohybu oslabené končetiny. (cs)
Title
  • Patent claim - Utility design (en)
  • Patentová ochrana - Užitný vzor
  • Patentová ochrana - Užitný vzor (cs)
skos:prefLabel
  • Patent claim - Utility design (en)
  • Patentová ochrana - Užitný vzor
  • Patentová ochrana - Užitný vzor (cs)
skos:notation
  • RIV/26361175:_____/11:#0000016!RIV11-MPO-26361175
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FI-IM5/072), P(FI-IM5/074), V
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 219694
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26361175:_____/11:#0000016
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • computed-aided movement; step engines; movement of humen extremities (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [30C751DCA08E]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Průcha, Jaroslav
  • Ticháček, Jan
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software