About: Pilot thin-walled shaped element     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The production of thin-walled shaped element was verified on pilot equipment at the first stage. At the second stage, the production of permanent shuttering was verified under real conditions of a production plant. Moist concrete mixtures were used for the production; their prescriptions had been verified by tests on standard test specimens made by a laboratory tool intended for preparation of test specimens by vibro pressing. (en)
  • V první fázi byla výroba ověřena na poloprovozním zařízení. V druhé fázi byla výroba tenkovrstvých tvarovek ztraceného bednění ověřována v reálných podmínkách výrobního závodu. Pro výrobu tvarovek byly použity zavlhlé betonové směsi, jejichž receptury byly předem ověřeny testováním standardních zkušebních těles vyrobených pomocí laboratorního přípravku pro výrobu zkušebních těles metodou vibrolisování.
  • V první fázi byla výroba ověřena na poloprovozním zařízení. V druhé fázi byla výroba tenkovrstvých tvarovek ztraceného bednění ověřována v reálných podmínkách výrobního závodu. Pro výrobu tvarovek byly použity zavlhlé betonové směsi, jejichž receptury byly předem ověřeny testováním standardních zkušebních těles vyrobených pomocí laboratorního přípravku pro výrobu zkušebních těles metodou vibrolisování. (cs)
Title
  • Pilot thin-walled shaped element (en)
  • Poloprovozní tenkovrstvá tvárnice
  • Poloprovozní tenkovrstvá tvárnice (cs)
skos:prefLabel
  • Pilot thin-walled shaped element (en)
  • Poloprovozní tenkovrstvá tvárnice
  • Poloprovozní tenkovrstvá tvárnice (cs)
skos:notation
  • RIV/26232511:_____/14:MINVL14!RIV15-TA0-26232511
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(TA02021147)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Hlavním ekonomickým přínosem je využití odpadního materiálu v co nejvyšším možném obsahu a docílit tak finanční úspory spojené především s užitnou hodnotou výrobku a s navýšením množství vyrobených tvarovek z jedné záměsi o cca 10-15 %. Jako nejvíce vhodné z hlediska požadovaných pevnostních charakteristik se jeví přídavek do betonové směsi ve výši 25 % hmotnostních. Tato hodnota by stále měla být dostatečně vysoká z hlediska potenciální ekonomické úspory ve výši cca 10 % podle objemu výroby.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 37370
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26232511:_____/14:MINVL14
http://linked.open...terniIdentifikace
  • TA02021147V009
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mineral wool waste (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [DD5AFA2A18A7]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Tvárnice byly vyrobeny pomocí raznic pro ztracené bednění TRESK ZB 30. Tento typ tvárnic je určen pro nosné základové stěny šířky 300 mm pro všechny druhy staveb, pro stavbu opěrných a plotových zdí, pro stavbu vyztužených nosných stěn. Pevnosti v tlaku betonu s obsahem skelného vlákna jsou nepatrně nižší ve srovnání s betony s obsahem čedičového vlákna. Betony s obsahem skelného vlákna mají nižší objemovou hmotnost ve srovnání s betony s obsahem čedičového vlákna. Nasákavost betonu s obsahem skelného vlákna je vyšší ve srovnání s betony s obsahem čedičového vlákna. Smlouva dosud nebyla uzavřena, odpovědná osoba pro jednání: Pavel Leber, Výzkumný ústav stavebních hmot, a.s. IČ 26232511, Hněvkovského 65, 617 00 Brno, tel.: 513 036 090.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Chromková, Ivana
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 41 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software