About: Fibre-cement board for furnace lining aplication     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Jedná se o vláknocementový tepelně odolný kompozitní obkladový element pro portál dveří laboratorní pece LAC LMH 07/12. Tento obkladový prvek navržený speciálně pro nízkoteplotní i vysokoteplotní aplikace vykazuje vyrovnané fyzikálně-mechanické vlastnosti za standardních a zvýšených teplot. Do prototypového obložení čtvercového tvaru s délkou strany 340 mm je koncipován symetricky umístěný otvor o rozměrech rovnajícím se rozpětí vnitřní keramické mufle 170 x 170 mm. Tloušťka připraveného obkladu je v celé své ploše rovna 23 mm.
  • Jedná se o vláknocementový tepelně odolný kompozitní obkladový element pro portál dveří laboratorní pece LAC LMH 07/12. Tento obkladový prvek navržený speciálně pro nízkoteplotní i vysokoteplotní aplikace vykazuje vyrovnané fyzikálně-mechanické vlastnosti za standardních a zvýšených teplot. Do prototypového obložení čtvercového tvaru s délkou strany 340 mm je koncipován symetricky umístěný otvor o rozměrech rovnajícím se rozpětí vnitřní keramické mufle 170 x 170 mm. Tloušťka připraveného obkladu je v celé své ploše rovna 23 mm. (cs)
  • It is a heat resistant fibre-cement board for door portal of laboratory muffle furnaces LAC LMH 07/12. This specially designed lining element for low and high temperature applications has balanced physical and mechanical properties at standard and elevated temperatues. The prototype board has square shape with side lenght 340 mm and thickness of 23 mm. Inside the board is symmetrically placed hole equal to the internal dimension of the ceramic muffle 170 x 170 mm. (en)
Title
  • Fibre-cement board for furnace lining aplication (en)
  • Obkladová deska pece
  • Obkladová deska pece (cs)
skos:prefLabel
  • Fibre-cement board for furnace lining aplication (en)
  • Obkladová deska pece
  • Obkladová deska pece (cs)
skos:notation
  • RIV/26232511:_____/13:ROZVOJ37!RIV14-MPO-26232511
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Cílem výzkumu bylo vyvinout ekonomicky dostupný tepelně odolný kompozit pro nízkoteplotní a vysokoteplotní aplikace. Jako vhodné pojivo byl vybrán cement na bázi hlinitanových sloučenin s vysokou počáteční pevností a odolností proti ohni a korozi. Navržená výztuž ve formě rozptýlených čedičových vláken vykazuje oproti standardně používaným alkalivzdorným skleněným vláknům srovnatelné pevnostní charakteristiky s podstatně menšími surovinovými náklady vzhledem k pořizovací ceně i podstatně menšímu dávkování do kompozitních směsí na bázi cementu. Čedičová vlákna jsou charakteristická nízkým obsahem spalin, vysokou tepelnou odolností a použitelností v širokém rozsahu teplot.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 92902
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/26232511:_____/13:ROZVOJ37
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 20/G-134624-RO-05
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • insulation board; high temperature applications; kiln linings; basalt fibre; alunina cement (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CBF0C673A6A9]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Vláknocementový tepelně odolný kompozit pro portál laboratorní pece LAC LMH 07/12 je tvořen nízkohlinitanovým cementem, čedičovým vláknem, jemnozrnnou příměsí a plnivem. Rozměry obkladového prvku: Vnější rozměr 340 x 340 mm, tloušťka 23 mm, symetricky umístěný čtvercový otvor 170 x 170 mm. Smlouva dosud nebyla uzavřena, , odpovědná osoba pro jednání: Bohdan Nešpor, Výzkumný ústav stavebních hmot, a.s. IČ 26232511, Hněvkovského 65, 617 00 Brno, tel.: 513 036 090.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Nešpor, Bohdan
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software