About: Innovation in the Service Supply in Hospitality - the Case of Hotel Stein     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V dnešní době se můžeme často setkat s pojmem „hospitality“, který nemá český ekvivalent. Často je definován jako „dobrá péče o hosty“. Úlohou sektoru hospitality je tvorba a poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Ubytovací služby umožňují ubytování mimo místo obvyklého prostředí včetně uspokojení dalších potřeb, které s přenocováním, resp. přechodným pobytem souvisejí. Stravovací služby uspokojují potřebu výživy účastníků cestovního ruchu. Cílem projektu Nová tvář Hotelu Stein je omezit vlivy sezónních výkyvů a zvýšit konkurenceschopnost hotelu Stein prostřednictvím inovací manažerských aktivit zaměřených na zákazníka a inovací nabízených služeb. Teoreticky je popsán přístup k inovacím a transferu znalostí v hotelnictví a cestovním ruchu, jehož výstupem je zpracovaná Cross-Case analýza. V průběhu řešení bylo realizováno rozsáhlé dotazníkové šetření, které bylo zaměřeno na hotelové hosty, okolní prostředí a konkurenci českých a německých ubytovacích zařízení. Pozornost byla věnována segmentaci trhu, návrhu nových pobytových balíčků a zpracování SWOT analýzy.
  • V dnešní době se můžeme často setkat s pojmem „hospitality“, který nemá český ekvivalent. Často je definován jako „dobrá péče o hosty“. Úlohou sektoru hospitality je tvorba a poskytování ubytovacích a stravovacích služeb. Ubytovací služby umožňují ubytování mimo místo obvyklého prostředí včetně uspokojení dalších potřeb, které s přenocováním, resp. přechodným pobytem souvisejí. Stravovací služby uspokojují potřebu výživy účastníků cestovního ruchu. Cílem projektu Nová tvář Hotelu Stein je omezit vlivy sezónních výkyvů a zvýšit konkurenceschopnost hotelu Stein prostřednictvím inovací manažerských aktivit zaměřených na zákazníka a inovací nabízených služeb. Teoreticky je popsán přístup k inovacím a transferu znalostí v hotelnictví a cestovním ruchu, jehož výstupem je zpracovaná Cross-Case analýza. V průběhu řešení bylo realizováno rozsáhlé dotazníkové šetření, které bylo zaměřeno na hotelové hosty, okolní prostředí a konkurenci českých a německých ubytovacích zařízení. Pozornost byla věnována segmentaci trhu, návrhu nových pobytových balíčků a zpracování SWOT analýzy. (cs)
  • Nowadays, we often encounter the term %22hospitality%22, which has no Czech equivalent and is often defined as %22taking good care of guests.%22 The role of the hospitality sector is the creation and provision of accommodation and food services. Accommodation services provide accommodation outside the usual environment, including additional requirements that are connected with an overnight stay or temporary stay. Catering services meet the nutritional needs of tourists. The aim of the project The New Face of Hotel Stein is to reduce the impact of seasonal fluctuations and increase the competitiveness of Hotel Stein through innovation in management activities focused on the customer, and innovation in the services offered. A theoretical approach to innovation and knowledge transfer in the hotel and tourism industry is described, the output of which is processed using a Cross-Case Analysis. During the project an extensive questionnaire survey was carried out, which focused on the hotel guests, the environment, and competition from Czech and German accommodation. Attention was given to market segmentation, design of new packages and conducting a SWOT analysis. (en)
Title
  • Innovation in the Service Supply in Hospitality - the Case of Hotel Stein (en)
  • Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
  • Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (cs)
skos:prefLabel
  • Innovation in the Service Supply in Hospitality - the Case of Hotel Stein (en)
  • Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
  • Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein (cs)
skos:notation
  • RIV/25619161:_____/13:#0000069!RIV14-MMR-25619161
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(WD-37-07-2)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 80320
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25619161:_____/13:#0000069
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • hotel, hospitality, innovation, supply, Stein (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B77344B824FF]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Inovace nabídky v hotelnictví na příkladu hotelu Stein
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...v/pocetStranKnihy
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Studnička, Petr
  • Vlček, Josef
  • Plzáková, Lucie
  • Kalabisová, Jana
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Press21, s.r.o.
https://schema.org/isbn
  • 978-80-905181-3-1
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software