About: Technology of intricate ironwork forged from aluminum alloy forged bars of production technology HCM     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Projekt se zabývá výzkumem a vývojem technologie kování zápustkových výkovků z materiálu vyrobeného technologií HCM. Tato technologie nahradí stávajíví technologii kování tvarově složitých výkovků určených pro náročné použití, která je založena na kování z lisovaných tyčí. Zásadní změna výchozího stavu materiálu vyžaduje provéstm výzkumné a vývojové práce jak v oblasti materiálové, tak v oblasti vlastního kování. Cílové technologické parametry tepelného zpracování a kování musí zajistit takovou strukturu a vlastnosti výkovků, které jsou lepší než ty, které jsou dosaženy stávající technologií, založené na kování lisovaných tyčí. Modelové a poloprovozní kovací zkoušky a na ně navazující výzkumné práce budou prováděny na řešitelských pracovištích ve Strojmetalu Kamenice, a.s. a VÚK Panenské Břežany a.s. Zavedením technologie se sníží náklady na pořízení vstupního materiálu, které jsou při použití materiálu připraveného technologií HCM nižší než použití výlisků.
  • Projekt se zabývá výzkumem a vývojem technologie kování zápustkových výkovků z materiálu vyrobeného technologií HCM. Tato technologie nahradí stávajíví technologii kování tvarově složitých výkovků určených pro náročné použití, která je založena na kování z lisovaných tyčí. Zásadní změna výchozího stavu materiálu vyžaduje provéstm výzkumné a vývojové práce jak v oblasti materiálové, tak v oblasti vlastního kování. Cílové technologické parametry tepelného zpracování a kování musí zajistit takovou strukturu a vlastnosti výkovků, které jsou lepší než ty, které jsou dosaženy stávající technologií, založené na kování lisovaných tyčí. Modelové a poloprovozní kovací zkoušky a na ně navazující výzkumné práce budou prováděny na řešitelských pracovištích ve Strojmetalu Kamenice, a.s. a VÚK Panenské Břežany a.s. Zavedením technologie se sníží náklady na pořízení vstupního materiálu, které jsou při použití materiálu připraveného technologií HCM nižší než použití výlisků. (cs)
  • Project deals with the research and development in forging technology based on material prepared by HCM technology. This technology should replace current forging production which is based on forging of extruded rods. Research and development work in material field as well as in actual forging technology have to be carried out due to pronounced chase in the initial state of the material. The final technological parameters of heat treatment and forging have to provide such strukture and properties of forgings which are better than structure and properties reached by current technology based on forging of extruded bars. Model and semiindustrials forging tests and consequential research work will be carried out in the company Strojmetal Kamenice, a.s. and in the Research Institute for Metals, VÚK Panenské Břežany a.s. Implemetation of this technology will reduce cost of inpot material which are loir in case of using material prepared by HCM technology compared to extruded material. (en)
Title
  • Technology of intricate ironwork forged from aluminum alloy forged bars of production technology HCM (en)
  • Technologie kování tvarově složitých výkovků z Al slitin kovaných z tyčí výrobou technologie HCM
  • Technologie kování tvarově složitých výkovků z Al slitin kovaných z tyčí výrobou technologie HCM (cs)
skos:prefLabel
  • Technology of intricate ironwork forged from aluminum alloy forged bars of production technology HCM (en)
  • Technologie kování tvarově složitých výkovků z Al slitin kovaných z tyčí výrobou technologie HCM
  • Technologie kování tvarově složitých výkovků z Al slitin kovaných z tyčí výrobou technologie HCM (cs)
skos:notation
  • RIV/25604716:_____/10:C08/10!RIV11-MPO-25604716
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(FI-IM5/092)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zvýšení objemu výroby o 200 tis. CZK, zvýšení zisku o 60 tis. CZK, zvýšení exportu o 25%.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 292004
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25604716:_____/10:C08/10
http://linked.open...terniIdentifikace
  • č.VÚK 08/2010
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • aluminium, alloy, HCM technology, thermal treatment, mechanical properties (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D0D719AF555C]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Administrativní sídlo společnosti VÚK Panenské Břežany a.s., Panenské Břežany 50, 250 70 Odolená Voda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Korozní odolnost výkovků z technologie HCM je lepší než u výkovků vyrobených klasickou technologií.Je uzavřená smlouva se STROJMETAL KAMENICE, a.s., IČ 25037684, dne 07.02.2011.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Faltus, Jiří
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 68 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software