About: Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The contribution presents wider possibilities of food market with products, such as spreads and dressings, containing functional components of synbiotics composed of suitable probiotic cultures and their combinations with prebiotics from non-traditionalminor cereals. Probiotic cultures were selected based on their ability to grow and use beta-glucan extract from hulless barley. Probiotic strains with positive responses to extract amendment were selected. (en)
  • Příspěvek je rozšířením možnosti potravinářského trhu o potraviny typu pomazánek a dresingů, s funkčními složkami synbiotik založených na výběru vhodných probiotických kultur a jejich kombinace s prebiotiky z netradičním minoritních obilovin. Probiotickékutury byly vybrány na základě jejich schopnosti růst a využívat B-glukanový extrakt z bezpluchého ječmene. Byly vybrány probiotické kmeny pozitivně reagující na přídavek extraktu.
  • Příspěvek je rozšířením možnosti potravinářského trhu o potraviny typu pomazánek a dresingů, s funkčními složkami synbiotik založených na výběru vhodných probiotických kultur a jejich kombinace s prebiotiky z netradičním minoritních obilovin. Probiotickékutury byly vybrány na základě jejich schopnosti růst a využívat B-glukanový extrakt z bezpluchého ječmene. Byly vybrány probiotické kmeny pozitivně reagující na přídavek extraktu. (cs)
Title
  • Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik
  • Development of functional yogurts, dressings, and spreads on the basis of synbiotics (en)
  • Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik (cs)
skos:prefLabel
  • Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik
  • Development of functional yogurts, dressings, and spreads on the basis of synbiotics (en)
  • Vývoj funkčních jogurtů, dresinků a pomazánek na bázi synbiotik (cs)
skos:notation
  • RIV/25328859:_____/05:#0000075!RIV06-MZE-25328859
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 83-86
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3291)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 550763
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25328859:_____/05:#0000075
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • yogurt; dressing; spreads; synbiotics (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F20278B4257E]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Sborník příspěvků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Vaculová, Kateřina
  • Paulíčková, Ivana
  • Komárková, Eliška
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s.
https://schema.org/isbn
  • 80-86909-01-8
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software