About: Poloprovozní ověření vhodnosti odrůdy jabloně Topaz rezistentní ke strupovitosti pro výrobní technologii zpracování na dětskou výživu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ve výrobních podmínkách producenta dětské výživy (závod fy Nutricia Deva a.s. Nové Město n.M.) byla v poloprovozních testech ověřena na základě výsledků předchozích laboratorních testů vhodnost odrůdy jablka Topaz rezistentní ke strupovitosti pro technologii zpracování na dětskou výživu za využití platných receptur zpracovatele. Byl proveden poloprovozní rozvar a zpracováno jablečné pyré, u kterého byly hodnoceny technologické parametry produktu – chuť, vůně, barva, roztékavost dle požadovaných norem jakosti zpracovatele
  • Ve výrobních podmínkách producenta dětské výživy (závod fy Nutricia Deva a.s. Nové Město n.M.) byla v poloprovozních testech ověřena na základě výsledků předchozích laboratorních testů vhodnost odrůdy jablka Topaz rezistentní ke strupovitosti pro technologii zpracování na dětskou výživu za využití platných receptur zpracovatele. Byl proveden poloprovozní rozvar a zpracováno jablečné pyré, u kterého byly hodnoceny technologické parametry produktu – chuť, vůně, barva, roztékavost dle požadovaných norem jakosti zpracovatele (cs)
  • The suitability of apple scab-resistant variety Topaz for baby food processing technology was evaluated in manufacturing concern Nutricia Deva a.s. in Nové Město n.M. Apple purée was prepared according to standard recipes in pilot plant tests. Technology parameters (taste, aroma, colour, consistence) of apple purée were assessed with respect to quality standard of producer. (en)
Title
  • Poloprovozní ověření vhodnosti odrůdy jabloně Topaz rezistentní ke strupovitosti pro výrobní technologii zpracování na dětskou výživu
  • Attestation of the suitability of apple scab-resistant variety Topaz for baby food processing technology (en)
  • Poloprovozní ověření vhodnosti odrůdy jabloně Topaz rezistentní ke strupovitosti pro výrobní technologii zpracování na dětskou výživu (cs)
skos:prefLabel
  • Poloprovozní ověření vhodnosti odrůdy jabloně Topaz rezistentní ke strupovitosti pro výrobní technologii zpracování na dětskou výživu
  • Attestation of the suitability of apple scab-resistant variety Topaz for baby food processing technology (en)
  • Poloprovozní ověření vhodnosti odrůdy jabloně Topaz rezistentní ke strupovitosti pro výrobní technologii zpracování na dětskou výživu (cs)
skos:notation
  • RIV/25271121:_____/08:9P000477!RIV09-MZE-25271121
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G46073)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Využití uvedené odrůdy jako suroviny pro zpracování na dět. výživu významně sníží počet fungicidních zásahů proti strupovitosti a zvýší odbytové možnosti českého ovoce.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 387341
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25271121:_____/08:9P000477
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Topaz,2008
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • apple; Topaz; baby food; technology of fruit processing (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [0A2A0D32BAD5]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný a šlechtitelský ústav ovocnářský, Holovousy; Nutricia Deva a.s. Nové Město nad Metují, závod Nové Město n.M.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Ověřena vhodnost odrůdy jablka Topaz rezistentní ke strupovitosti z českého šlechtění z hlediska vhodnosti pro technologii zpracování na dětskou výživu vzhledem k platným recepturám výrobce a požadavkům na normy jakosti zpracovatele
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kloutvorová, Jana
  • Lánský, Miroslav
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software