Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The article focuses on the analysis of the basic instruments used to start and operate businesses in the hospitality industry. In this context the use of a business concept in specific firms is analyzed. Individual elements of the concept, including their interaction are described. Attention is paid to the possibility of modifying these elements, in particular modifying organizational structure, technical quality or emotional part. On the basis of elemental analysis of the concept there are certain solutions indicated to their larger utilization in the corporate sector. (en)
- Práce se zaměřuje na analýzu základních nástrojů, sloužících k založení a provozování podniků oboru hospitality. V této souvislosti rozebírá využití podnikatelského konceptu v konkrétních zařízeních. Popsány jsou jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analáýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře.
- Práce se zaměřuje na analýzu základních nástrojů, sloužících k založení a provozování podniků oboru hospitality. V této souvislosti rozebírá využití podnikatelského konceptu v konkrétních zařízeních. Popsány jsou jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analáýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře. (cs)
|
Title
| - Gastronomic Concept in the Hospitality Industry (en)
- Podnikatelský koncept v oboru %22hospitality%22
- Podnikatelský koncept v oboru %22hospitality%22 (cs)
|
skos:prefLabel
| - Gastronomic Concept in the Hospitality Industry (en)
- Podnikatelský koncept v oboru %22hospitality%22
- Podnikatelský koncept v oboru %22hospitality%22 (cs)
|
skos:notation
| - RIV/24733784:_____/12:#0000004!RIV13-MSM-24733784
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/24733784:_____/12:#0000004
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hospitality, gastronomic concept, gastronomic business, service, emotional quality, locality, organizational structure, passport, technical quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Gastronomie v toku času I
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
https://schema.org/isbn
| |