About: Lyofilizovaná sójová kultura     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technické řešení se týká lyofilizované kultury na bázi sóji, která je vhodná pro výrobu rostlinných fermentovaných výrobků (nealkoholických nápojů, dezertů, dressingů, pomazánek, apod.), které jsou vhodné pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka. Pro tento účel nelze použít běžnou mléčnou kulturu. Lyofilizovaná sójová kultura obsahuje minimálně 1,0 x 108 KTJ/g bakterií mléčného kvašení (vybrané kmeny bakterií rodů Lactobacillus, Streptococus, Lactococcus, Leuconostoc, Enterococcus, Bifidobacterium, které jsou odolné vůči lyofilizaci), sójovou mouku, kryoprotekční látky a látky podporující růst mikroorganismů a vodu. Optimalizované složení kultury umožňuje její lyofilizaci, a tím i prodloužení trvanlivosti.
  • Technické řešení se týká lyofilizované kultury na bázi sóji, která je vhodná pro výrobu rostlinných fermentovaných výrobků (nealkoholických nápojů, dezertů, dressingů, pomazánek, apod.), které jsou vhodné pro pacienty s alergií na bílkoviny kravského mléka. Pro tento účel nelze použít běžnou mléčnou kulturu. Lyofilizovaná sójová kultura obsahuje minimálně 1,0 x 108 KTJ/g bakterií mléčného kvašení (vybrané kmeny bakterií rodů Lactobacillus, Streptococus, Lactococcus, Leuconostoc, Enterococcus, Bifidobacterium, které jsou odolné vůči lyofilizaci), sójovou mouku, kryoprotekční látky a látky podporující růst mikroorganismů a vodu. Optimalizované složení kultury umožňuje její lyofilizaci, a tím i prodloužení trvanlivosti. (cs)
  • This technical solution is concerned with a lyophilized culture based on soy that is suitable for manufacturing of vegetable fermented products (non-alcoholic beverages, desserts, dressings, spreads, etc.) that are intended for patients with cow´s milk protein allergy. Common dairy culture cannot be used for this purpose. The lyophilized soy culture contains at least 1.0 x 108 cfu/g of lactic acid bacteria (selected bacterial strains of species Lactobacillus, Streptococus, Lactococcus, Leuconostoc, Enterococcus, Bifidobacterium that are resistant to lyophilisation), soy flour, kryoprotective agents and compounds supporting microbial growth. The optimized composition of culture enables its lyophilisation thereby shelf-life prolongation. (en)
Title
  • Lyofilizovaná sójová kultura
  • Lyofilizovaná sójová kultura (cs)
  • Soy lyophilized culture (en)
skos:prefLabel
  • Lyofilizovaná sójová kultura
  • Lyofilizovaná sójová kultura (cs)
  • Soy lyophilized culture (en)
skos:notation
  • RIV/16193296:_____/11:MZFSOY11!RIV12-MZE-16193296
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI101B267), Z(MSM2672286101)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 21912
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 210126
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/16193296:_____/11:MZFSOY11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • soy lyophilized culture; lactic acid bacteria (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BCEFD80A7DDE]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Drbohlav, J.
  • Němečková, Irena
  • Roubal, Petr
  • Demnerová, K.
  • Šalaková, A.
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 117 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software