Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Research report summarises the information regarding to utili-sation of hops for sensory modified bread collected in the pe-riod 1999 - 2001. Bread with hops addition has higher nutrical value and comparable microbiology and consuming durability. The report comprises the results of leaven and dough measu-rements by means of special pH electrode, results of hop resins and hop oils changes under the bread production con-ditions and experimental verification of microbiology effects of hop resins to lactic bacteria. (en)
- Výzkumná zpráva shrnuje poznatky týkající se použití chmele při výrobě chuťově modifikovaného chleba získané v období 1999 až 2001. Chléb s přídavkem chmele má vyšší nutriční hodnotu při srovnatelné spotřebitelské a mikrobiologické trvan-livosti. Zpráva dále obsahuje výsledky měření kyselosti kvasů a těst speciální pH elektrodou, výsledky sledování změn obsaho-vých látek chmele za podmínek výroby chleba a experimentál-ní ověření mikrobiálních účinků chmelových pryskyřic na mléč-né bakterie.
|
Title
| - Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001
- Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001 (cs)
- The technology of hop processing for non-traditional food purposes (en)
|
skos:prefLabel
| - Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001
- Krofta, K. a kolektiv. Závěrečná výzkumná zpráva projektu EP 9351 %22Technologie zpracování chmele k netradičním potravinářským účelům%22. Chmelařský institut, s.r.o. Žatec, 2001 (cs)
- The technology of hop processing for non-traditional food purposes (en)
|
skos:notation
| - RIV/14864347:_____/01:93512_3!RIV/2002/MZE/CHINS2/N
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/14864347:_____/01:93512_3
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - hops, bread, bread leaven, acidity, lactic bacteria (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...telVyzkumneZpravy
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
http://linked.open...rzeVyzkumneZpravy
| |
number of pages
| |