About: Soft drink of currant juice and sea buckthorn     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Fruit unleavened soft drink is made at least 5 vol% and a maximum of 70 vol% black currant juice (Ribes nigrum) and at least 5 vol% and a maximum of 25% by volume of juice or pulp of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides). This composition may be supplemented drinking water or mineral water, the addition of fructose or fructose syrup. As acidity may also include the addition of ascorbic acid in quantities not exceeding 25 mg per 1000 ml of drink. Soluble dry matter content must be at least 5% by weight, the content of total acidity of at least 2 g per liter beverage. The drink may be variably saturated with carbon dioxide. The drink may optionally contain only place marrow sea buckthorn juice. Sour black currant juice can be partially replaced by juice from red currant (Ribes rubrum), up to 30% of the original content. (en)
  • Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % šťávy z černého rybízu (Ribes nigrum) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může být doplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím však 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně 5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového. Šťáva z černého rybízu může být částečně nahrazena šťávou z červeného rybízu (Ribes rubrum), maximálně však do 30% celkového původního obsahu.
  • Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % šťávy z černého rybízu (Ribes nigrum) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může být doplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím však 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně 5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového. Šťáva z černého rybízu může být částečně nahrazena šťávou z červeného rybízu (Ribes rubrum), maximálně však do 30% celkového původního obsahu. (cs)
Title
  • Soft drink of currant juice and sea buckthorn (en)
  • Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového
  • Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového (cs)
skos:prefLabel
  • Soft drink of currant juice and sea buckthorn (en)
  • Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového
  • Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového (cs)
skos:notation
  • RIV/00216305:26310/13:PR27488!RIV14-MSM-26310___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Funkční vzorek, vyrobeno v omezeném rozsahu, je určen pro další testování nelze stanovit relevantní ekonomické parametry.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 91054
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26310/13:PR27488
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Bio Ribes
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open...vai/riv/kategorie
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Soft drink,black currant juice,red currant juice, sea buckthorn juice (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [7EB29CE953CD]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Funkční vzorek zajištěn institucí řešitele v rámci projektu FCH-S-13-2087,Zatížení ekosystémů prioritními polutanty a možnosti jejich eliminace. Určeno pro patentové řízení. Fakulta Chemická, Vysoké učení technické v Brně, Purkyňova 118,Brno, IČ:00216305
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kotlík, Josef
  • Kotlíková, Silvie
  • Půčková, Helena
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software