Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Fruit unleavened soft drink is made at least 5 vol% and a maximum of 70 vol% black currant juice (Ribes nigrum) and at least 5 vol% and a maximum of 25% by volume of juice or pulp of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides). This composition may be supplemented drinking water or mineral water, the addition of fructose or fructose syrup. As acidity may also include the addition of ascorbic acid in quantities not exceeding 25 mg per 1000 ml of drink. Soluble dry matter content must be at least 5% by weight, the content of total acidity of at least 2 g per liter beverage. The drink may be variably saturated with carbon dioxide. The drink may optionally contain only place marrow sea buckthorn juice. Sour black currant juice can be partially replaced by juice from red currant (Ribes rubrum), up to 30% of the original content. (en)
- Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % šťávy z černého rybízu (Ribes nigrum) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může být doplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím však 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně 5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového. Šťáva z černého rybízu může být částečně nahrazena šťávou z červeného rybízu (Ribes rubrum), maximálně však do 30% celkového původního obsahu.
- Ovocný nealkoholický nekvašený nápoj je tvořen minimálně 5 obj. % a maximálně 70 obj. % šťávy z černého rybízu (Ribes nigrum) a minimálně 5 obj.% a maximálně 25 obj.% dřeně rakytníku řešetlákového (Hippophae Rhamnoides) . Toto složení může být doplněno pitnou nebo minerální vodou, přídavkem fruktozy případně fruktózového sirupu. Jako regulátor kyselosti může obsahovat také přídavek kyseliny askorbové v množství nepřesahujícím však 25 mg na 1000 ml nápoje. Obsah rozpustné sušiny musí být minimálně 5 hmotnostních %, obsah veškerých kyselin minimálně 2 g v jednom litru nápoje. Nápoj může být variantně sycen oxidem uhličitým. Nápoj může variantně obsahoval místo dřeně pouze šťávu rakytníku řešetlákového. Šťáva z černého rybízu může být částečně nahrazena šťávou z červeného rybízu (Ribes rubrum), maximálně však do 30% celkového původního obsahu. (cs)
|
Title
| - Soft drink of currant juice and sea buckthorn (en)
- Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového
- Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového (cs)
|
skos:prefLabel
| - Soft drink of currant juice and sea buckthorn (en)
- Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového
- Nealkoholický nápoj z rybízové šťávy a rakytníku řešetlákového (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00216305:26310/13:PR27488!RIV14-MSM-26310___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - Funkční vzorek, vyrobeno v omezeném rozsahu, je určen pro další testování nelze stanovit relevantní ekonomické parametry.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00216305:26310/13:PR27488
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Soft drink,black currant juice,red currant juice, sea buckthorn juice (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Funkční vzorek zajištěn institucí řešitele v rámci projektu FCH-S-13-2087,Zatížení ekosystémů prioritními polutanty a možnosti jejich eliminace. Určeno pro patentové řízení. Fakulta Chemická, Vysoké učení technické v Brně, Purkyňova 118,Brno, IČ:00216305
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kotlík, Josef
- Kotlíková, Silvie
- Půčková, Helena
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |