About: Prevention of acrylamide formation in cereal products by application of enzyme L-asparaginase     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem této studie bylo provést monitoring výskytu akrylamidu v cereálních produktech a navrhnout či optimalizovat technologii výroby, případně recepturu vybraných druhů trvanlivého pečiva s cílem minimalizovat obsah akrylamidu pod deklarovanou indikativní hodnotu a tím dosáhnout zvýšení zdravotní bezpečnosti výrobků.
  • Cílem této studie bylo provést monitoring výskytu akrylamidu v cereálních produktech a navrhnout či optimalizovat technologii výroby, případně recepturu vybraných druhů trvanlivého pečiva s cílem minimalizovat obsah akrylamidu pod deklarovanou indikativní hodnotu a tím dosáhnout zvýšení zdravotní bezpečnosti výrobků. (cs)
  • The aim of this study was to carry out monitoring of acrylamide in cereal products and to design and optimize production technology or recipe of biscuits. The objective of optimization is to minimize the content of acrylamide under an indicative value and thus achieve increased health product safety. (en)
Title
  • Prevention of acrylamide formation in cereal products by application of enzyme L-asparaginase (en)
  • Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy
  • Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy (cs)
skos:prefLabel
  • Prevention of acrylamide formation in cereal products by application of enzyme L-asparaginase (en)
  • Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy
  • Prevence tvorby akrylamidu v cereálních produktech aplikací L-asparaginázy (cs)
skos:notation
  • RIV/00216305:26310/12:PU102307!RIV13-MSM-26310___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 161502
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216305:26310/12:PU102307
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • acrylamide, elimination, biscuits, L-asparaginase (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [A56BFAC7E2AA]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Nitra
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Neuveden
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zborník z V. Vedeckej konferencie Mladí vedci – Bezpečnosť potravinového reťazca
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ciesarová, Zuzana
  • Kukurová, Kristína
  • Marková, Lucie
  • Šimko, Peter
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Neuveden
https://schema.org/isbn
  • 978-80-970552-6-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 26310
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software