Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
(en)
Stanovení těkavých sloučenin tavených sýrů pomocí plynové chromatografie
(cs)
Title
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
(en)
Stanovení těkavých sloučenin tavených sýrů pomocí plynové chromatografie
(cs)
skos:prefLabel
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
(en)
Stanovení těkavých sloučenin tavených sýrů pomocí plynové chromatografie
(cs)
skos:notation
RIV/00216305:26310/06:PU63717!RIV07-MSM-26310___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
151-151
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM0021630508)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2007
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Zemanová, Jana
Lazárková, Zuzana
Štoudková, Hana
Vítová, Eva
Loupancová, Blanka
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoké učení technické v Brně / Fakulta chemická
http://linked.open...dnocenehoVysledku
471206
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00216305:26310/06:PU63717
http://linked.open...riv/jazykVysledku
eng - angličtina
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
volatile compounds, processed cheese, GC
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
volatile compounds
GC
processed cheese
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[DA3C1F8D0744]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Pardubice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Pardubice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
sborník
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
CB
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2006
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Loupancová, Blanka
Vítová, Eva
Zemanová, Jana
Lazárková, Zuzana
Štoudková, Hana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
WRD - Světová
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2006-09-10
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Anorganické nanomateriály a nanostruktury: vytváření, analýza, vlastnosti
number of pages
1
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Univerzita Pardubice
https://schema.org/isbn
80-7194-855-1
http://localhost/t...ganizacniJednotka
26310
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software