About: Stanovení těkavých látek u vzorků ječného a pšeničného sladu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byla vyvinuta metoda pro analýzu aromaprofilů ječného a pšeničného sladu založená na kombinaci mikroextrakce tuhou fází (SPME) s následnou analýzou plynovou chromatografií s hmotnostní detekcí (GC-MS). Byla provedena optimalizace experimentálních podmínek dle principů plánování experimentu a s pomocí optimalizovaných podmínek byly identifikovány látky podílející se na aromaprofilu jednotlivých vzorků sladu.
  • Byla vyvinuta metoda pro analýzu aromaprofilů ječného a pšeničného sladu založená na kombinaci mikroextrakce tuhou fází (SPME) s následnou analýzou plynovou chromatografií s hmotnostní detekcí (GC-MS). Byla provedena optimalizace experimentálních podmínek dle principů plánování experimentu a s pomocí optimalizovaných podmínek byly identifikovány látky podílející se na aromaprofilu jednotlivých vzorků sladu. (cs)
  • The method based on solid phase microextraction (SPME) in combination with gas chromatography - mass spectrometry (GC-MS) was developed for aromaprofile analysis of barley and wheat malt samples. The optimisation of experimental conditions was performed according to the design of experiments principles. By this approach main compounds related to the aromaprofile of tested malt samples were identified. (en)
Title
  • Stanovení těkavých látek u vzorků ječného a pšeničného sladu
  • Stanovení těkavých látek u vzorků ječného a pšeničného sladu (cs)
  • Analysis of Volatile Compounds in Barley and Wheat Malt Samples (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení těkavých látek u vzorků ječného a pšeničného sladu
  • Stanovení těkavých látek u vzorků ječného a pšeničného sladu (cs)
  • Analysis of Volatile Compounds in Barley and Wheat Malt Samples (en)
skos:notation
  • RIV/00216275:25310/14:39898002!RIV15-MSM-25310___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I, S
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 47178
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00216275:25310/14:39898002
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Aromaprofile; Volatile Compounds; GC-MS; SPME (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [82045C5E57D3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Pardubice
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Pardubice
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků Studentská vědecká odborná činnost 2013/2014
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Adam, Martin
  • Ventura, Karel
  • Čížková, Andrea
  • Adámková, Karolína
  • Kremr, Daniel
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Pardubice
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7395-819-0
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 25310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software