Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
(cs)
Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic
(en)
Title
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
(cs)
Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic
(en)
skos:prefLabel
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
Mléčné bakterie v jogurtových výrobcích na trhu v ČR
(cs)
Lactic acid bacteria in yogurth products in Czech Republic
(en)
skos:notation
RIV/00216275:25310/04:00001347!RIV08-MSM-25310___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
144
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(GA203/02/0023), Z(MSM 253100002)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2008
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Červenka, Libor
Pejchalová, Marcela
Vytřasová, Jarmila
Brožková, Iveta
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Univerzita Pardubice / Fakulta chemicko-technologická
http://linked.open...dnocenehoVysledku
573822
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00216275:25310/04:00001347
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Lactic acid bakteria; yogurth; storage stability
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
Lactic acid bakteria
yogurth
storage stability
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[535FA2FEAB74]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
23. kongres Čs. společnosti mikrobiologické
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
CB
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
5
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Development of new procedures for highly reliable analytical control of technologies,materials,food &environment & for med. diagnostic using modern instrumentat
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Pejchalová, Marcela
Vytřasová, Jarmila
Červenka, Libor
Zachová, Iveta
Krátká, L.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20253100002
issn
0009-0646
number of pages
1
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Českoslovenká společnost mikrobiologická
http://localhost/t...ganizacniJednotka
25310
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software