About: Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metoda histochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA.
  • Cílem studie bylo srovnat mikroskopické metody vhodné pro detekci sójových proteinů v tepelně opracovanách masných výrobcích. Byly srovnány metody histochemické, imunohistochemické a ELISA. Imunohistochemická metoda vykazovala vyšší citlivost než metoda histochemická a byla srovnatelná s metodou ELISA. (cs)
  • The aim of this study was to compare microscopic methods applicable for detection of soy protein in heated meat products. We have chosen histochemical and immunohistochemical methods and for the comparison we have used reference ELISA method. In our microscopic methods comparison immunohistochemival assesement appeared to be more sensitive than histochemical methods. Whereas the results were comparable to usual ELISA method. (en)
Title
  • Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny
  • Comparison of microscopic methods using heated meat products focussed on soybean protein proof (en)
  • Srovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na průkaz sójové bílkoviny (cs)
skos:prefLabel
  • Porovnanie mikroskopických metód u tepelne opracovaných masových výrobkoch so zameraním na dokaz sójovej bielkoviny
  • Comparison of microscopic methods using heated meat products focussed on soybean protein proof (en)
  • Srovnání mikroskopických metod u tepelně opracovaných masných výrobků se zaměřením na průkaz sójové bílkoviny (cs)
skos:notation
  • RIV/00027162:_____/07:8P000469!RIV08-MZE-00027162
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 123-127
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1B53004)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 442431
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027162:_____/07:8P000469
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • immunohistochemistry; soy proteins; identification (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E3C7A849429B]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • VFU Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • VFU Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XXXVII. Lenfeldovy a Hoklovy dny- konference o hygieně a technologii potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pospiech, Matej
  • Randulová, Zdenka
  • Renčová, Eva
  • Tremlová, Bohuslava
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vetrinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-024-5
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 48 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software