About: Mobile device for making fermentable mixture     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Technical solution relates to the mobile device destined for formation of fermentable mixture of waste organic material and its storage in depository. The mobile device consists of collecting container formed by bottom and four walls at least, two of walls serve as side walls, the third of them as frontal wall and the fourth of them as rear wall. At the bottom there is seated the discharge conveyer and in its proximity there is placed mixing mechanism. The outlet of this mixing mechanism leads to the discharge mechanism, which is adjusted to he mouth of depository. Nature of technical solution consists in the fact, that to one of these walls there is attached one loading device composed from crusher of branches and a grap loader. The crusher of branches is equipped by inlet adjusted to insertion of branches and outlet adjusted to a discharge of wood chips. The outlet is connected with transport mechanism leading to the collecting container. The grap loader has a range from surrounding terrain up to inside of collecting container. This device can be used in agriculture and also in municipal works. (en)
  • Technické řešení se týká mobilního zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi odpadového organického materiálu a jejímu uložení do deponie. Mobilní zařízení obsahuje sběrný kontejner tvořený alespoň dnem a čtyřmi stěnami, z nichž jsou dvě upraveny jako bočnice, třetí jako přední čelo a čtvrtá jako zadní čelo. U dna je uložen vyhrnovací dopravník, v jehož akčním dosahu je u jednoho z čel upraveno míchací ústrojí. Výstup míchacího ústrojí je vyústěn k vynášecímu ústrojí, které je uzpůsobeno k zaústění deponie. Podstata technického řešení spočívá v tom, že alespoň k jedné ze stěn je připevněno alespoň jedno upravárenské a nakládací zařízení, jejímž jedním členem je drtič větví a jejímž druhým členem je drapákový nakladač. Drtič větví obsahuje vstupní otvor, uzpůsobený pro vsunutí větví a výstupní otvor, uzpůsobený pro vývod štěpky. Výstupní otvor je napojen na dopravní ústrojí, nasměrované dovnitř sběrného kontejneru. Drapákový nakladač má akční dosah od okolního terénu dovnitř sběrného kontejneru. Zařízení nalezne uplatnění v oblasti zemědělství i komunálního hospodaření.
  • Technické řešení se týká mobilního zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi odpadového organického materiálu a jejímu uložení do deponie. Mobilní zařízení obsahuje sběrný kontejner tvořený alespoň dnem a čtyřmi stěnami, z nichž jsou dvě upraveny jako bočnice, třetí jako přední čelo a čtvrtá jako zadní čelo. U dna je uložen vyhrnovací dopravník, v jehož akčním dosahu je u jednoho z čel upraveno míchací ústrojí. Výstup míchacího ústrojí je vyústěn k vynášecímu ústrojí, které je uzpůsobeno k zaústění deponie. Podstata technického řešení spočívá v tom, že alespoň k jedné ze stěn je připevněno alespoň jedno upravárenské a nakládací zařízení, jejímž jedním členem je drtič větví a jejímž druhým členem je drapákový nakladač. Drtič větví obsahuje vstupní otvor, uzpůsobený pro vsunutí větví a výstupní otvor, uzpůsobený pro vývod štěpky. Výstupní otvor je napojen na dopravní ústrojí, nasměrované dovnitř sběrného kontejneru. Drapákový nakladač má akční dosah od okolního terénu dovnitř sběrného kontejneru. Zařízení nalezne uplatnění v oblasti zemědělství i komunálního hospodaření. (cs)
Title
  • Mobile device for making fermentable mixture (en)
  • Mobilní zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi
  • Mobilní zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi (cs)
skos:prefLabel
  • Mobile device for making fermentable mixture (en)
  • Mobilní zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi
  • Mobilní zařízení k vytvoření fermentovatelné směsi (cs)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/14:#0000527!RIV15-MZE-00027031
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QJ1330214)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27297
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 29669
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/14:#0000527
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mobile device; fermentable mixture; waste organic material; collecting container; discharge conveyer; mixing mechanism; grap loader; crusher of branches (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9A09744B86D7]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Vegricht, Jiří
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software