About: Biomass Separator GREEN SCREENER     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The workshop was part of conference „ Biowastes within the Integrated Systems of Handling with Wastes“ arranged in 19.9. – 21.9. 2012 in Náměšť nad Oslavou by ZERA company. The participants of conference could acquainted in detail by the form of posters, company documentation and consultations directly with suppliers of machines representing the new trends in processing of biologically degradable waste in composting plants. To these machines belongs especially machine-separator of biomass GREEN SCREENER, which is destined for sorting and sieving of crushed biowastes. Furthermore, in a technological line with a crusher the crushing, sorting and sieving is carried out in single operation. It saves not only time, but above all demand of workforce and financial means. Economy of operation of this equipment is increased by the fact, that after its use the crushed biowastes are sorted out in two or three fractions, which can be utilized more effectively for combustion and the fine fractions also for establishment of new composts. (en)
  • Workshop byl součástí konference „Bioodpady v rámci integrovaných systémů nakládání s odpady“ pořádané ve dnech 19.9 – 21.9.2012 v Náměšti nad Oslavou firmou ZERA,o.s . Účastníci konference se mohli podrobně seznámit formou posterů, firemní dokumentace a možností konzultace přímo s dodavateli se stroji, kterými jsou zajišťovány nové trendy při zpracovávání BRO na kompostárnách. Jednalo se zejména o stroj - separátor biomasy GREEN SCREENER , který je určený k třídění a prosévání nadrcených bioodpadů. V technologické lince s drtičem navíc probíhá drcení, třídění i prosévání v jednom pracovním úkonu, což šetří nejen čas, ale především potřebu pracovní síly i finance. Ekonomiku provozu tohoto zařízení umocňuje fakt, že po jeho nasazení jsou nadrcené bioodpady roztříděny do dvou či tří frakcí, které lze efektivněji využívat jednak pro spalování a jemné frakce pro založení nových kompostů.
  • Workshop byl součástí konference „Bioodpady v rámci integrovaných systémů nakládání s odpady“ pořádané ve dnech 19.9 – 21.9.2012 v Náměšti nad Oslavou firmou ZERA,o.s . Účastníci konference se mohli podrobně seznámit formou posterů, firemní dokumentace a možností konzultace přímo s dodavateli se stroji, kterými jsou zajišťovány nové trendy při zpracovávání BRO na kompostárnách. Jednalo se zejména o stroj - separátor biomasy GREEN SCREENER , který je určený k třídění a prosévání nadrcených bioodpadů. V technologické lince s drtičem navíc probíhá drcení, třídění i prosévání v jednom pracovním úkonu, což šetří nejen čas, ale především potřebu pracovní síly i finance. Ekonomiku provozu tohoto zařízení umocňuje fakt, že po jeho nasazení jsou nadrcené bioodpady roztříděny do dvou či tří frakcí, které lze efektivněji využívat jednak pro spalování a jemné frakce pro založení nových kompostů. (cs)
Title
  • Biomass Separator GREEN SCREENER (en)
  • Separátor biomasy GREEN SCREENER
  • Separátor biomasy GREEN SCREENER (cs)
skos:prefLabel
  • Biomass Separator GREEN SCREENER (en)
  • Separátor biomasy GREEN SCREENER
  • Separátor biomasy GREEN SCREENER (cs)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/12:#0000215!RIV13-MZE-00027031
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QH81200)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 167512
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/12:#0000215
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • separation of biomass, processing of biowastes, composting, fractions (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F6BDDF22E344]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Náměšť nad Oslavou
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/statKonaniAkce
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plíva, Petr
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/ukonceniAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 76 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software