About: Autorizovaný software pro modelování variantních technických a technologických systémů pro chov dojnic.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Authorized software enables communication between a user and software. After the selection of the offered versions of technical and technological systems contained in database including their technical and economic parameters, eventually insertion of own data, there is elaborated the suggestion of engineering solution of stable and calculated basic technical and economic parameters of proposed version and summary record. As a consequence, the user of this software will simulate easily and quickly various technical and technological systems and monitor the effect of these changes on the selected parameters. This procedure enables a user to optimize his investment and managerial decision-making and take into consideration the particular conditions and requirements. Software is utilizable also in projection, counselling and educational activities. Software is placed on website and accessible free of charge. (en)
  • Autorizovaný software umožňuje komunikaci mezi uživatelem a softwarem tak, že po vybrání nabízených variant technických a technologických systémů obsažených v databázi včetně jejich technicko-ekonomických parametrů, případně zadání vlastních dat, je zpracován návrh stavebně technického řešení stáje a vypočítány základní technicko-ekonomické parametry navržené varianty a souhrnný protokol. V důsledku toho bude uživatel tohoto software snadno a rychle modelovat různé technické a technologické systémy a sledovat vliv těchto změn na vybrané parametry. Tento postup umožní uživateli optimalizovat jeho investiční a manažerské rozhodování při zohlednění jeho konkrétních podmínek a požadavků. Software je využitelný i pro projekční, poradenskou a pedagogickou činnost. Software je umístěn na internetu a je bezplatně přístupný.
  • Autorizovaný software umožňuje komunikaci mezi uživatelem a softwarem tak, že po vybrání nabízených variant technických a technologických systémů obsažených v databázi včetně jejich technicko-ekonomických parametrů, případně zadání vlastních dat, je zpracován návrh stavebně technického řešení stáje a vypočítány základní technicko-ekonomické parametry navržené varianty a souhrnný protokol. V důsledku toho bude uživatel tohoto software snadno a rychle modelovat různé technické a technologické systémy a sledovat vliv těchto změn na vybrané parametry. Tento postup umožní uživateli optimalizovat jeho investiční a manažerské rozhodování při zohlednění jeho konkrétních podmínek a požadavků. Software je využitelný i pro projekční, poradenskou a pedagogickou činnost. Software je umístěn na internetu a je bezplatně přístupný. (cs)
Title
  • Autorizovaný software pro modelování variantních technických a technologických systémů pro chov dojnic.
  • Authorized software for modeling of variant technical and technological systems for dairy farming. (en)
  • Autorizovaný software pro modelování variantních technických a technologických systémů pro chov dojnic. (cs)
skos:prefLabel
  • Autorizovaný software pro modelování variantních technických a technologických systémů pro chov dojnic.
  • Authorized software for modeling of variant technical and technological systems for dairy farming. (en)
  • Autorizovaný software pro modelování variantních technických a technologických systémů pro chov dojnic. (cs)
skos:notation
  • RIV/00027031:_____/09:0R000288!RIV10-MZE-00027031
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF4145)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 304540
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027031:_____/09:0R000288
http://linked.open...terniIdentifikace
  • Autorizovaný SW 2008
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Dairy cows breeding; software; simulation of technological systems; costs (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9EA8CB37933D]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný ústav zemědělské techniky,v.v.i Drnovská 507, 161 01 Praha 6 - Ruzyně Program je umístěn na internetových stánkách VÚZT v.v.i. (www.vuzt.cz) v části Expertní systémy. http://www.gdsoftware.cz/vuzt/param/a87de54c0298d3be/Default.aspx
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • SW umožňuje variantní modelování tech. a technolog. systémů a s využitím vyvinutého SW a související databáze zjednoduší, urychlí a objektivizuje invest. a manažerské rozhodování zeměděl. podnikatelů a přispěje k optimalizaci vybrané varianty i nákladů.
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Fabianová, Mária
  • Machálek, Antonín
  • Vegricht, Jiří
  • Ambrož, Pavel
  • Miláček, Petr
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software