About: Crackers of germinated soybeans with reduced level of galactosides     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Základní pasta pro výrobu krekrů obsahuje celý naklíčený bob včetně klíčku. Odstraněny jsou z 80 % hmotn. pouze slupky bobů, které obsahují nejvíce ?-galaktosidů. Do této pasty se přidají tuky, drcená zelenina, ovoce a ostatní přídavné a aromatické látky dle jednotlivých receptur. Sušení se provádí vložením hotových vytvořených tvarovaných krekrů do sušárny předem vyhřáté na 160°C na dobu 10 minut. Dále se krekry už jen suší při 80°C po dobu 3 hodin.
  • Základní pasta pro výrobu krekrů obsahuje celý naklíčený bob včetně klíčku. Odstraněny jsou z 80 % hmotn. pouze slupky bobů, které obsahují nejvíce ?-galaktosidů. Do této pasty se přidají tuky, drcená zelenina, ovoce a ostatní přídavné a aromatické látky dle jednotlivých receptur. Sušení se provádí vložením hotových vytvořených tvarovaných krekrů do sušárny předem vyhřáté na 160°C na dobu 10 minut. Dále se krekry už jen suší při 80°C po dobu 3 hodin. (cs)
  • Basic pasta for production of crackers contains whole sprouted bob including sprout. Removed are 80 wt. % only bean husks which contain most ?-galactosides. To this paste there were added fats, crushed vegetables, fruits and other additives and flavoring substances according to individual recipes. Drying is performed by inserting a pre-formed shaped crackers into an oven preheated to 160 °C for 10 minutes. Furthermore crackers were only dried at 80 °C for 3 hours. (en)
Title
  • Crackers of germinated soybeans with reduced level of galactosides (en)
  • Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů
  • Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů (cs)
skos:prefLabel
  • Crackers of germinated soybeans with reduced level of galactosides (en)
  • Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů
  • Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/14:00000489!RIV15-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI111B053)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 27210
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 25159
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/14:00000489
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • crackers; sprouted bob; drying (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [CE03A2F97C16]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Landfeld, Aleš
  • Strohalm, Jan
  • Novotná, Pavla
  • Kýhos, Karel
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software