Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Základní pasta pro výrobu krekrů obsahuje celý naklíčený bob včetně klíčku. Odstraněny jsou z 80 % hmotn. pouze slupky bobů, které obsahují nejvíce ?-galaktosidů. Do této pasty se přidají tuky, drcená zelenina, ovoce a ostatní přídavné a aromatické látky dle jednotlivých receptur. Sušení se provádí vložením hotových vytvořených tvarovaných krekrů do sušárny předem vyhřáté na 160°C na dobu 10 minut. Dále se krekry už jen suší při 80°C po dobu 3 hodin.
- Základní pasta pro výrobu krekrů obsahuje celý naklíčený bob včetně klíčku. Odstraněny jsou z 80 % hmotn. pouze slupky bobů, které obsahují nejvíce ?-galaktosidů. Do této pasty se přidají tuky, drcená zelenina, ovoce a ostatní přídavné a aromatické látky dle jednotlivých receptur. Sušení se provádí vložením hotových vytvořených tvarovaných krekrů do sušárny předem vyhřáté na 160°C na dobu 10 minut. Dále se krekry už jen suší při 80°C po dobu 3 hodin. (cs)
- Basic pasta for production of crackers contains whole sprouted bob including sprout. Removed are 80 wt. % only bean husks which contain most ?-galactosides. To this paste there were added fats, crushed vegetables, fruits and other additives and flavoring substances according to individual recipes. Drying is performed by inserting a pre-formed shaped crackers into an oven preheated to 160 °C for 10 minutes. Furthermore crackers were only dried at 80 °C for 3 hours. (en)
|
Title
| - Crackers of germinated soybeans with reduced level of galactosides (en)
- Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů
- Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů (cs)
|
skos:prefLabel
| - Crackers of germinated soybeans with reduced level of galactosides (en)
- Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů
- Krekry z naklíčených sójových bobů se sníženou hladinou galaktosidů (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/14:00000489!RIV15-MZE-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/14:00000489
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - crackers; sprouted bob; drying (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Landfeld, Aleš
- Strohalm, Jan
- Novotná, Pavla
- Kýhos, Karel
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |