About: Method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou spočívá v tom, že probíhá ve dvou fázích, kdy v první fázi se přidá koncentrovaná kyselina peroxyoctová do balení zeleniny s následným uzavřením obalu, ve druhé fázi se pak po 8 až 40 hodinách přidá do obalu se zeleninou opět koncentrovaná kyselina peroxyoctová a obal se uzavře. Takto ošetřená zelenina se skladuje za běžných skladovacích podmínek. Dekontaminace probíhá difúzí par kyseliny peroxyoctové do zeleniny.
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou spočívá v tom, že probíhá ve dvou fázích, kdy v první fázi se přidá koncentrovaná kyselina peroxyoctová do balení zeleniny s následným uzavřením obalu, ve druhé fázi se pak po 8 až 40 hodinách přidá do obalu se zeleninou opět koncentrovaná kyselina peroxyoctová a obal se uzavře. Takto ošetřená zelenina se skladuje za běžných skladovacích podmínek. Dekontaminace probíhá difúzí par kyseliny peroxyoctové do zeleniny. (cs)
  • The method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid is characterized in that it takes place in two stages where in the first stage concentrated peroxyacetic acid is added to the packed vegetables with subsequent closure of the packaging, then, in the second phase after 8-40 hours, concentrated peroxyacetic acid is again added to the packed vegetables and the packaging is closed. The vegetables treated in this way are stored under normal storage conditions. Decontamination takes place by diffusion of peroxyacetic acid vapours into vegetables. (en)
Title
  • Method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid (en)
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou (cs)
skos:prefLabel
  • Method of vegetables decontamination using peroxyacetic acid (en)
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou
  • Způsob dekontaminace zeleniny kyselinou peroxyoctovou (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/13:00000404!RIV14-MZE-00027022
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002702201)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 304157
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 119302
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/13:00000404
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • decontamination; vegetables (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [F2751CE267DC]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Houška, Milan
  • Landfeld, Aleš
  • Novotná, Pavla
  • Průchová, Jiřina
  • Erban, Vladimír
  • Antošová, Jana
  • Kovaříková, Eliška
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 82 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software