About: The use of the soybean powder into bakery products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bylo ověřeno využití sojového pudru (SP) do pekařských výrobků, byla provedena nutriční a senzorická analýza. Přídavky SP do chleba, běžného pečiva, ciabatty a moučníků zvyšovaly obsah bílkovin a vlákniny a snižovaly měrný objem pečiva. Zlepšila se textura střídky. SP je použitelný také v bezlepkovém pečivu.
  • Bylo ověřeno využití sojového pudru (SP) do pekařských výrobků, byla provedena nutriční a senzorická analýza. Přídavky SP do chleba, běžného pečiva, ciabatty a moučníků zvyšovaly obsah bílkovin a vlákniny a snižovaly měrný objem pečiva. Zlepšila se textura střídky. SP je použitelný také v bezlepkovém pečivu. (cs)
  • the use of the soybean powder (SP) into bakery products was tested, the nutritional and sensory analysis were carried out. The application of SP into bread, rolls, ciabatta and cakes increased the proteins and fiber content and decreased the specific volume of bread. The texture of the crumb was improved. The SP is applicable also in gluten-free products. (en)
Title
  • The use of the soybean powder into bakery products (en)
  • Využití sojového pudru do pekařských výrobků
  • Využití sojového pudru do pekařských výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • The use of the soybean powder into bakery products (en)
  • Využití sojového pudru do pekařských výrobků
  • Využití sojového pudru do pekařských výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/12:00000308!RIV13-MZE-00027022
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI111B053)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 12
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 179702
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/12:00000308
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • soybean powder; bakery products; nutritional composition; sensory analysis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8309F9C4A8A5]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Úroda
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • N
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Rysová, Jana
issn
  • 0139-6013
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software