About: Využití bezpluchého ovsa v průmyslové výrobě i domácnosti     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Bezpluchý oves je vhodný na využití zejména v pekařských a cukrářských výrobcích a výrobcích zdravé výživy. Z bezpluchého ovsa byly jsme připravili vločky, mouka a slad a tyto suroviny jsme dále využívali v navrhovaných výrobcích (např. chleba, slané tyčinky, perník, preclíky, kynuté chlebové placky, sušenky, palačinky, lívanečky, bábovka, bílkový chlebíček, náhrada ořechů v pečivu, ovesné a sladové nápoje). Bylo provedeno senzorické a nutriční hodnocení těchto výrobků. Navrhované receptury jsou využitelné v průmyslové výrobě i v domácnosti.
  • Bezpluchý oves je vhodný na využití zejména v pekařských a cukrářských výrobcích a výrobcích zdravé výživy. Z bezpluchého ovsa byly jsme připravili vločky, mouka a slad a tyto suroviny jsme dále využívali v navrhovaných výrobcích (např. chleba, slané tyčinky, perník, preclíky, kynuté chlebové placky, sušenky, palačinky, lívanečky, bábovka, bílkový chlebíček, náhrada ořechů v pečivu, ovesné a sladové nápoje). Bylo provedeno senzorické a nutriční hodnocení těchto výrobků. Navrhované receptury jsou využitelné v průmyslové výrobě i v domácnosti. (cs)
  • The utilization of naked oats was a part of the research project “Development of foods and food suplements based on cereals“. Attention was paid to naked oat also for utilization in bakery products and healthy food products. Flakes and flour were prepared from unprocessed and malted naked oats and these raw materiále were applied in various types of food products (for example bread, , straws, pretzels, arabian brad, biscuits, fancy bread, gaufres, egg-white bread, ginger bread, as the repace of nuts in the bakery products, drinks from oats and malted oats). Sensory analysis was carried out and nutritional factors were determinated. Developed recepies are available for the commercial and home production. (en)
Title
  • Využití bezpluchého ovsa v průmyslové výrobě i domácnosti
  • Využití bezpluchého ovsa v průmyslové výrobě i domácnosti (cs)
  • Utilization of naked oat in industrial production and household (en)
skos:prefLabel
  • Využití bezpluchého ovsa v průmyslové výrobě i domácnosti
  • Využití bezpluchého ovsa v průmyslové výrobě i domácnosti (cs)
  • Utilization of naked oat in industrial production and household (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/10:00000155!RIV11-MZE-00027022
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3291)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 2
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 297534
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/10:00000155
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • naked oat; utilization; household; production (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [BFB2D4D92D06]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Výživa a potraviny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 65
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Němečková, Irena
  • Prokeš, Josef
  • Vaculová, Kateřina
  • Gabrovská, Dana
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Paulíčková, Ivana
  • Rysová, Jana
issn
  • 1211-846X
number of pages
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software