Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Při způsobu odcukřování vaječného bílku a melanže se přítomnost glukózy v kapalném vaječném bílku či homogenizované vaječné hmotě snižuje na požadovanou úroveň fermentací vsádkovým nebo kontinuálním způsobem za vzniku etanolu, oxidu uhličitého a případně dalších metabolických produktů po přídavku dostatečného množství biomasy mléčných kvasinek rodů Kluyveromyces či Fabospora při teplotě 5 až 45 °C a hodnotě pH 4 až 8.
- Při způsobu odcukřování vaječného bílku a melanže se přítomnost glukózy v kapalném vaječném bílku či homogenizované vaječné hmotě snižuje na požadovanou úroveň fermentací vsádkovým nebo kontinuálním způsobem za vzniku etanolu, oxidu uhličitého a případně dalších metabolických produktů po přídavku dostatečného množství biomasy mléčných kvasinek rodů Kluyveromyces či Fabospora při teplotě 5 až 45 °C a hodnotě pH 4 až 8. (cs)
- When removing sugar from egg white and gumbo the present of glucose in a liquid egg white or a homogenized egg material is lowered to a desired level by batch or continuous fermentation process thereof under generation of ethanol, carbon dioxide and optionally other metabolic products after addition of a sufficient amount of lactic yeasts biomass of the Kluyveromyces or Fabosporana strains at a temperature ranging from 5 to 45 °C and pH value in the range of 4 to 8. (en)
|
Title
| - Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže
- Method of removing sugar from egg white and whole egg melange (en)
- Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže (cs)
|
skos:prefLabel
| - Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže
- Method of removing sugar from egg white and whole egg melange (en)
- Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/09:00000075!RIV10-MZE-00027022
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/09:00000075
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - sugar removing; egg white; egg melange; gumbo (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| - ÚPV, A.Čermáka 2a, 160 68 Praha 6
|
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| - Úřad průmyslového vlastnictví ČR
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Beran, Miloš
- Adámek, Lubomír
- Kýhos, Karel
- Rutová, Eva
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
|
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |