About: Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Při způsobu odcukřování vaječného bílku a melanže se přítomnost glukózy v kapalném vaječném bílku či homogenizované vaječné hmotě snižuje na požadovanou úroveň fermentací vsádkovým nebo kontinuálním způsobem za vzniku etanolu, oxidu uhličitého a případně dalších metabolických produktů po přídavku dostatečného množství biomasy mléčných kvasinek rodů Kluyveromyces či Fabospora při teplotě 5 až 45 °C a hodnotě pH 4 až 8.
  • Při způsobu odcukřování vaječného bílku a melanže se přítomnost glukózy v kapalném vaječném bílku či homogenizované vaječné hmotě snižuje na požadovanou úroveň fermentací vsádkovým nebo kontinuálním způsobem za vzniku etanolu, oxidu uhličitého a případně dalších metabolických produktů po přídavku dostatečného množství biomasy mléčných kvasinek rodů Kluyveromyces či Fabospora při teplotě 5 až 45 °C a hodnotě pH 4 až 8. (cs)
  • When removing sugar from egg white and gumbo the present of glucose in a liquid egg white or a homogenized egg material is lowered to a desired level by batch or continuous fermentation process thereof under generation of ethanol, carbon dioxide and optionally other metabolic products after addition of a sufficient amount of lactic yeasts biomass of the Kluyveromyces or Fabosporana strains at a temperature ranging from 5 to 45 °C and pH value in the range of 4 to 8. (en)
Title
  • Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže
  • Method of removing sugar from egg white and whole egg melange (en)
  • Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže (cs)
skos:prefLabel
  • Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže
  • Method of removing sugar from egg white and whole egg melange (en)
  • Způsob odcukřování vaječného bílku a melanže (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/09:00000075!RIV10-MZE-00027022
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002702201)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 300210
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 353544
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/09:00000075
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • sugar removing; egg white; egg melange; gumbo (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1E299D33ADD5]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • ÚPV, A.Čermáka 2a, 160 68 Praha 6
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Beran, Miloš
  • Adámek, Lubomír
  • Kýhos, Karel
  • Rutová, Eva
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software