Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Řešení se týká způsobu fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy z kompletní nebo deproteinované syrovátky, neupravené nebo zahuštěné, doplněné nezbytnými dusíkatými a minerálními látkami, za přítomnosti kvasničných kmenů asimilujících laktózu. V 1. stupni se anaerobní fermentace provádí zejména kmenem Fabospora fragilis a vzniklý etanol se oddělí jako samostatný produkt nebo se fermentační médium s obsahem etanolu použije ve 2. stupni fermentace za aerobních podmínek v přítomnosti zejména kmene Torulopsis ethanolitolerans. Získaná kvasničná biomasa se po oddělení usuší a může sloužit jako zdroj cenných látek pro přípravu např. potravinových doplňků.
- Řešení se týká způsobu fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy z kompletní nebo deproteinované syrovátky, neupravené nebo zahuštěné, doplněné nezbytnými dusíkatými a minerálními látkami, za přítomnosti kvasničných kmenů asimilujících laktózu. V 1. stupni se anaerobní fermentace provádí zejména kmenem Fabospora fragilis a vzniklý etanol se oddělí jako samostatný produkt nebo se fermentační médium s obsahem etanolu použije ve 2. stupni fermentace za aerobních podmínek v přítomnosti zejména kmene Torulopsis ethanolitolerans. Získaná kvasničná biomasa se po oddělení usuší a může sloužit jako zdroj cenných látek pro přípravu např. potravinových doplňků. (cs)
- Fermentative production of ethanol and/or yeast biomass from complete or deproteined whey in a two-stage process. (en)
|
Title
| - Způsob fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy
- Způsob fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy (cs)
- Fermentative production of ethanol and/or yeast biomass (en)
|
skos:prefLabel
| - Způsob fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy
- Způsob fermentační výroby etanolu a/nebo kvasničné biomasy (cs)
- Fermentative production of ethanol and/or yeast biomass (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/08:9P000370!RIV09-MZE-00027022
|
http://linked.open...tracePatentuVzoru
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
| |
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/08:9P000370
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - whey; fermentation; ethanol; yeast biomass; Kluyveromyces; Torulopsis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...atelePatentuVzoru
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Beran, Miloš
- Adámek, Lubomír
- Rutová, Eva
|
http://linked.open...mniOchranaPatentu
| |
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
| |
http://linked.open...stnikPatentuVzoru
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
|
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |