About: Využití pohanky jako přírodního zdroje rutinu     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The contribution summarizes use possibilities of buckwheat tops as a unique and natural source of rutine in food and pharmaceutical industry. (en)
  • Příspěvek shrnuje možnosti využití pohankové natě jako jedinečného a přírodního zdroje rutinu v potravinářském a farmaceutickém průmyslu.
  • Příspěvek shrnuje možnosti využití pohankové natě jako jedinečného a přírodního zdroje rutinu v potravinářském a farmaceutickém průmyslu. (cs)
Title
  • Využití pohanky jako přírodního zdroje rutinu
  • Use of buckwheat leaves as a source of natural rutine (en)
  • Využití pohanky jako přírodního zdroje rutinu (cs)
skos:prefLabel
  • Využití pohanky jako přírodního zdroje rutinu
  • Use of buckwheat leaves as a source of natural rutine (en)
  • Využití pohanky jako přírodního zdroje rutinu (cs)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/06:8P006740!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 100-104
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QF3291)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 508076
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/06:8P006740
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • rutin; common buckwheat; buckwheat tops; yeast biotechnology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [890DCF92F147]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXVII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Paulíčková, Ivana
  • Adámek, Lubomír
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Holasová M., Fiedlerová V., Špecner J.
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 19 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software