Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
(en)
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
(cs)
Title
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
(en)
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
(cs)
skos:prefLabel
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
(en)
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
Průkaz falšování sušeného odstředěného mléka podmáslím XXXV
(cs)
skos:notation
RIV/00027022:_____/04:994347!RIV/2005/MZE/M04005/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
20-30
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(QC1111)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2005
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Bohačenko, Ivan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
http://linked.open...dnocenehoVysledku
583003
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/00027022:_____/04:994347
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
analytical methods
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
analytical methods
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[6FCE27DA6320]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Skalský dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
4
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Analytical methods for detection of adulteration (authenticity) of selected foods.
http://linked.open...UplatneniVysledku
2004
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Renčová, Eva
Voldřich, Michal
Bohačenko, Ivan
Snášelová, Jana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2005-05-05
(
xsd:date
)
number of pages
10
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Skalský Dvůr
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software