About: Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • There were validated ELISA kits for identification poultry meat in thermal treated meat products.Kits ELISA Tek and Tepnel Biosystems are sensitive to common kinds of poultry meat (chicken,turkey,duck) with highest sensitivity for chicken meat, lowest for duck meat. ELISA Tek kit has positive reaction to beef meat but this response is bellow limit of detection. (en)
  • Byly validovány soupravy ELISA pro identifikaci drůbežího masa v tepelně opracovaných masných výrobcích.
  • Byly validovány soupravy ELISA pro identifikaci drůbežího masa v tepelně opracovaných masných výrobcích. (cs)
Title
  • Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
  • Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách (cs)
  • Validation of immunochemical methods for identification of animal raw materials in thermal treated food products (en)
skos:prefLabel
  • Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách
  • Validace imunochemických metod pro identifikaci živočišných surovin v tepelně opracovaných potravinách (cs)
  • Validation of immunochemical methods for identification of animal raw materials in thermal treated food products (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/04:8P007123!RIV08-MZE-00027022
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 261-265
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • N
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 592063
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/04:8P007123
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • immunochemical mmethods; ELISA; poultry meat; thermal treatment (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E21AD51556E4]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník příspěvků XXXV.Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kmínková, Milena
  • Kučera, Jiří
  • Prošková, Alexandra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářský Praha
https://schema.org/isbn
  • 80-902671-8-1
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software