About: Skladování bezlepkových výrobků     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • The storage conditions influence on the sensoric quality of gluten-free bakery products were examined regarding the necessity of storage in coeliac´s households. The influence of time, storage temperature and the wrapping material was observed. The stored products were evaluated from the point of view the food safety; the changes of sensoric quality were followed in the products with good hygienic standards. (en)
  • Byl sledován vliv podmínek skladování na senzorické vlastnosti bezlepkového pečiva vzhledem k nutnosti jeho skladování v domácnostech celiaků. Byl sledován vliv doby a teploty skladování, a vliv použitého obalového materiálu. U skladovaných výrobků bylaposuzována jejich zdravotní nezávadnost, u výrobků, které vyhovovaly zdravotním kritériím, byly zjišťovány změny senzorických vlastností.
  • Byl sledován vliv podmínek skladování na senzorické vlastnosti bezlepkového pečiva vzhledem k nutnosti jeho skladování v domácnostech celiaků. Byl sledován vliv doby a teploty skladování, a vliv použitého obalového materiálu. U skladovaných výrobků bylaposuzována jejich zdravotní nezávadnost, u výrobků, které vyhovovaly zdravotním kritériím, byly zjišťovány změny senzorických vlastností. (cs)
Title
  • Skladování bezlepkových výrobků
  • Skladování bezlepkových výrobků (cs)
  • Storage of the gluten-free products (en)
skos:prefLabel
  • Skladování bezlepkových výrobků
  • Skladování bezlepkových výrobků (cs)
  • Storage of the gluten-free products (en)
skos:notation
  • RIV/00027022:_____/04:00010014!RIV/2005/MZE/M04005/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 28-35
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002702201)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 3
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 586440
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027022:_____/04:00010014
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • gluten-free food; coeliac disease; food storage (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [27F2ECC1B66E]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Zpravodaj Sdružení celiaků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ouhrabková, Jarmila
  • Paulíčková, Ivana
  • Vavreinová, Slavomíra
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software