About: Fatty acids in meat of broilers and calves     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Ačkoliv se ví od roku 1930, že linolová a linolenová kyselina jsou nezbytné n-3 (omega 3) esenciální mastné kyseliny, nebyly dosud ještě zcela dobře prozkoumány. Zvýšená pozornost je kladena z hlediska výživy na roli n-3 kyselin s dlouhým řetězcem, zvláště pak EPA (20; 5 n-3) a DHA (22; 6 n-3). Účelem této studie bylo zjistit vliv diet s obsahem vepřového sádla nebo řepkového oleje, extrudovaných sojových bobů na profily mastných kyselin v tuku kuřat a telat.
  • The objective of the present study was to inverstigate the effect of the diets with lard or rapessed oil, extruded soybeen, and copper on fatty acid and cholesterol profiles of chicken and calf fat. The composition of the diet exerted marked changes in fatty acid composition of the chicken breast muscle and calf longissimus muscle. (en)
Title
  • Fatty acids in meat of broilers and calves (en)
  • Mastné kyseliny v mase brojlerových kuřat a telat
  • Mastné kyseliny v mase brojlerových kuřat a telat (cs)
skos:prefLabel
  • Fatty acids in meat of broilers and calves (en)
  • Mastné kyseliny v mase brojlerových kuřat a telat
  • Mastné kyseliny v mase brojlerových kuřat a telat (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/99:00008975!RIV/2004/GA0/M02004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 119-123
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(GA524/97/1306), Z(MSM 412100003)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 745282
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/99:00008975
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • fatty acids;broilers;calves;meat; (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [B5A4958ECE44]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • III. Kábrtovy dietetické dny - sborník z konference s mezinárodní účastí
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Marounek, Milan
  • Skřivanová, Věra
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita
https://schema.org/isbn
  • 80-85114-63-1
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software