About: Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • There is discuted in the abstract importance of fibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques. There is discuted in the abstract importance of fibre, sugar and starch from single feedstuffs for speed and result of rumen fermentation and there are nutritional advantage of different feeding techniques. (en)
  • V článku se diskutuje o významu vlákniny, cukrů a škrobů z jednotlivých krmiv pro rychlost a výsledky bachorové fermentace a jsou uvedeny výhody různých technik krmení.
Title
  • Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
  • Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic (cs)
  • Dietary effects on the environment of rumen, bacterial fermentation and performance of dairy cows (en)
skos:prefLabel
  • Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic
  • Vliv diety na bachorové prostředí, mikrobiální fermentaci a užitkovost dojnic (cs)
  • Dietary effects on the environment of rumen, bacterial fermentation and performance of dairy cows (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/99:00008684!RIV/2004/MZE/M02004/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 30-31
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(EP0960006339)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 6
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 757675
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/99:00008684
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • bacterial fermentation (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [24BECA3EFCB3]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Nový venkov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 3
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kudrna, Václav
  • Mlázovská, Pavlína
issn
  • 1211-7919
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software