About: New Perspective on Biosecurity in Pig Farms     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Optimal environmental conditions are essential for animals to reach their genetic potential. Biosecurity as an integral part of herd health management is an important requirement for the production of healthy and biologically -wholesome raw materials and foodstuffs of animal origin. There was collected and analysed the precautions to prevent the penetration of infectious agents into pig farm (towards animals) by persons, animals, technological systems and equipment (housing, freding and -watering, excrements handling), transport and the farm sanitation. The creation an individual plan of biosecurity is focused with a view to reduce the probability of transmission diseases both in any one farm and or between different farms. (en)
  • Optimální podmínky chovného prostředí jsou nezbytné pro dosažení genetického potenciálu zvířat. Biosecurita, jako nedílná součást managementu zdraví stáda, je významným předpokladem produkce zdravotně nezávadných a biologicky plnohodnotných surovin a potravin živočišného původu. Byla shromážděna a analyzována jednotlivá komplexní preventivní opatření, která mají zabránit pronikání infekčních agens do chovu prasat prostřednictvím osob, zvířat, technologických systémů a zařízení (technologie ustájení, krmení a napájení, odstraňování exkrementů), transportu včetně hygienických opatření chovu. Vytvoření individuálního plánu biosecurity je zaměřeno na omezení pravděpodobnosti přenosu onemocnění, jak v rámci jednoho chovu (hospodářství), tak i mezi jednotlivými chovy hospodářských zvířat.
  • Optimální podmínky chovného prostředí jsou nezbytné pro dosažení genetického potenciálu zvířat. Biosecurita, jako nedílná součást managementu zdraví stáda, je významným předpokladem produkce zdravotně nezávadných a biologicky plnohodnotných surovin a potravin živočišného původu. Byla shromážděna a analyzována jednotlivá komplexní preventivní opatření, která mají zabránit pronikání infekčních agens do chovu prasat prostřednictvím osob, zvířat, technologických systémů a zařízení (technologie ustájení, krmení a napájení, odstraňování exkrementů), transportu včetně hygienických opatření chovu. Vytvoření individuálního plánu biosecurity je zaměřeno na omezení pravděpodobnosti přenosu onemocnění, jak v rámci jednoho chovu (hospodářství), tak i mezi jednotlivými chovy hospodářských zvířat. (cs)
Title
  • New Perspective on Biosecurity in Pig Farms (en)
  • Nový pohled na biosecurity v chovech prasat
  • Nový pohled na biosecurity v chovech prasat (cs)
skos:prefLabel
  • New Perspective on Biosecurity in Pig Farms (en)
  • Nový pohled na biosecurity v chovech prasat
  • Nový pohled na biosecurity v chovech prasat (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/13:#0001931!RIV14-MZE-00027014
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE0002701404)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 92441
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/13:#0001931
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pigs, biological security, pathogens (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [ECD7D81381BE]
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Malá, Gabriela
  • Novák, Pavel
  • Tittl, K.
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software