Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - Povinnost klasifikovat jatečné upravená těla (JUT) prasat a schválené metody k tomu určené vycházejí z komunitami legislativy (Nařízení Rady ES č. 1234/2007, Nařízení Komise ES Č. 1249/2008,) a jsou také stanoveny právními předpisy České republiky (Zákon Č. 110 / 1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích, Vyhláška č.324 /2005 Sb.). Pro Českou republiku jsou na podkladě práce Pulkrábka et al. (2004) schváleny dvě skupiny metod klasifikace), manuální a aparativní.
- Povinnost klasifikovat jatečné upravená těla (JUT) prasat a schválené metody k tomu určené vycházejí z komunitami legislativy (Nařízení Rady ES č. 1234/2007, Nařízení Komise ES Č. 1249/2008,) a jsou také stanoveny právními předpisy České republiky (Zákon Č. 110 / 1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích, Vyhláška č.324 /2005 Sb.). Pro Českou republiku jsou na podkladě práce Pulkrábka et al. (2004) schváleny dvě skupiny metod klasifikace), manuální a aparativní. (cs)
- The carcasses graded in the Czech Republic in years 2005 to 2011 (totally 17.8 million carcasses) were analyzed. In this period were slaughtered 23.8 million pigs, and 75 % of them were graded according of EC-standards. In 2005 were only 54.4 % carcasses graded according to the SEUROP system. During this seven-years period, this proportion increased to 84.2 % in 2011. The average lean meat content and average carcass weight have both slowly increased. The lean meat content from 55.65 % in year 2005 to 56.46% in year 2011 and the carcass weight from 86.91 kg to 88.24 kg. (en)
|
Title
| - Pig Carcass Grading in the Czech Republic and Developement of New Grading Methods (en)
- Výsledky klasifikace jatečných těl prasat v České republice a rozvoj nových metod hodnocení
- Výsledky klasifikace jatečných těl prasat v České republice a rozvoj nových metod hodnocení (cs)
|
skos:prefLabel
| - Pig Carcass Grading in the Czech Republic and Developement of New Grading Methods (en)
- Výsledky klasifikace jatečných těl prasat v České republice a rozvoj nových metod hodnocení
- Výsledky klasifikace jatečných těl prasat v České republice a rozvoj nových metod hodnocení (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/12:#0001699!RIV13-MZE-00027014
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/12:#0001699
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, carcass classification, SEUROP system (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - David, Libor
- Pulkrábek, Jan
- Vítek, Martin
- Vališ, Libor
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |